2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
@Earth11 yok :d
-
@metin2500 olan varsa atabilir mi arkadaslar atanın sınavı güzel gecsin
-
-
@Earth11 hocam biraz uzun not ama yani ayrıntı olabilir tabii başka notumda varda bulamadım onu
-
@FThemel olsun valla gayet iyi tesekkurler
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Vergi hukuku ve tvs için tavsiyede bulunacağınız bir yayın var mı? Çok bunaltmayan bir dil kullanan ve kanunun kopyası niteliğinde olmayan güzel bir yayın kitap önerebilir misiniz? Teşekkür ederim
-
@Earth11 hocam ilerleyen günlerde güya yönelik bı paylaşım yapacağım insAllah geç olsada ama siz bakın tabii🤲
-
@rmznsymn hocam matrah var bence güzel dili anlatımı anlaşılır 🤲
-
@FThemel bir bakayım hocam teşekkür ederim.
-
@Earth11 https://drive.google.com/file/d/15IWuejKxYHIqs-QQt_e2ZxG0xb0qzL-g/view?usp=drivesdk
Buda işletme iktisadi bende faceden falan buldum yazan atan arkadaştan Allah razı olsun dua edersiniz ona 🤲🤲🤲🤲 -
@rmznsymn KPSS ve özellikle de kurum sınavları bazında Nurettin BİLİCİ hocanın Vergi Hukuku - TVS ile ilgili kitaplarını temin edebilirsiniz. Faydasını görürsünüz.
-
@aydinata44 guzel kaliteli kitaplar ama bana dili sanki ağır geldi , akademik kitap okumaya fırsatım olmadigi icin olabilir ama..
-
@aydinata44 teşekkür ederim ama Nurettin bilici bana biraz bayağı gelmişti okulda onu kullanmıştık.
-
@yolosapiens ne alaka puanı iyi olan elbette istediği ve garanti gördüğü yeri pek tabi ilk sıraya yazacak hangi sıraya yazsın mesela 6. Sıraya mı
-
@FThemel tesekkur ederiz inşallah sınavın güzel geçer
-
@fatos Doğrudur; sınavlar genelde test yapılıyor ve bizler hap bilgi içeren kitaplar tercih ediyoruz. Bilici'nin kitapları derste okutulduğu için biraz detaylı, karmaşık gelebilir.
-
@rmznsymn evet ders kitabı olarak çoğu okulda kullanılıyor. yazılı kurum sınavları için göz atabilirsiniz diyeyim o zaman.
-
@poncik arkadaşımızın demek istediği 1. Sıraya hayalinizdeki ve yaşmak istediğiniz yeri yazın. Garanti olan yeri ise, buna İstanbul örneğini vermiş, son sıraya yazın. Yani Antalya'da doğup büyümüş ve burada yaşamak isteyen bir kişi sırf garanti diye Muş'u yazmasın.
Eski sistemde tek il tercihi olduğu için birçok arkadaşımız hayalindeki yer yerine garanti gördüğü yeri yazıyordu, artık buna gerek yok. Çünkü puanınız 1. Tercihinize yetmezse bile garanti gördüğünüz yere yetecek ve açıkta kalmamış olacaksınız. -
5 il tercihi bu sefer de kurum sınavında ne yaparım oldu. Mülakata 4 kati cagirsalar bu sefer mülakatta ne yaparim olacaktı. Yazalım kardeşler gönlümüzden geçenleri