2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mali-sömürü yeniden fotograf yukleyin diyin hocam yeni fotoyu sectiginizde eskisi kaldiriliyor onuda kaydetmeyi unutmayin ama:)
-
@despot aksi mümkün değil demedim ki sakin hocam ya
-
@zenginmemur hocam merkezden bu ilçelere ulaşım zor olacağını düşünüyorım çünkü serik ve kemer yakın 40 küsür km yalnız ibradı akseki Gündoğmuş demre gibi yerler merkeze uZak yerler 100-180 km arası değişiyor
-
@homecinomiss ilk sıraya yazdım hocam
-
Benimde bitti çok şükür.
81.5 ile Kars yazdım kesin gelecek
-
Arkadaşlar merhaba, ufak bir sorum olacaktı sizlere. Başvurumu gönderdim lakin değişiklik yapmak istiyorum. Sistemde geri al butonu var oradan mı güncelleme yapabiliyoruz. Panik oldum hiçbir yerden bulamadım. Üstlerde sorulduysa kusura bakmayın lütfen. Aceleden üst sayfalara bakamadım.
-
@mbguy evet hocam geri al diyip düzenleyip tekrar taslak olarak kaydedip yollamanız gerekiyor 20 kasıma kadar geri alma işlemi yapabilirsiniz
-
@rabia89 bende 84 le bursa yazdım hayırlısı olsun çalışma arkadaşı oluruz inşallah 🤲
-
İzmir 85 ile beklemedeyiz .
-
arkadaslar ben basvuruda aile ksmnda kardeslerimin meslek ksminı doldurdum ama iş yeri ünvanı ksmni bos biraktim bu sorun teskil eder mi acaba
-
@maliyeci16 çok teşekkür ederim
-
@maliyeci16 Uludağ Üniv - Maliye ???
-
@aydinata44 evet
-
@maliyeci16 anladım. yeni mi mezun oldunuz? fakülteler bazında okulda çok değişiklikler olmuş genel olarak doğru mu ?
-
@maliyeci16 89.51 le bursa yazdım bende Uludağ Üniversitesi İktisat ️ Hepimize hayirlisi olsun
-
- Tercihi istanbul olan var mi?
-
98le bursa yazan yok mu hadiiiii
-
@aydinata44 2017 mezunuyum hocam 2018 den beri kadro bekleyen gruptayım herşey olmuş olabilir beklerim
-
@scofieldmustafa inşallah
-
Ankara Siyasal İsletme mezunu olarak 90 puanla Bursa yazdım