2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben mesela yaşamak istediğim şehir Samsun yazmayı istediğim şehir Ankara
Yazmayı düşündüğüm şehir İstanbul
Ailemin yaz diye zorladığı şehir Trabzon
4 tercihim dolmuş bile -
@Earth11 insAllah bi girmeye hak kazansam da hocam sağolun sizin de insAllah
-
@swezy hocam kaç puanla Trabzon
-
@FThemel 84
-
@KamuAdayı izmir doğma büyüme biri olarak çok rahat bulur ve çok rahat yaşarsın. buyur gel
-
Istanbul yine gecen sene gibi yukselir mi
-
Hocam yönlendirmek istemem bu konuda ama ben istanbul nispeten düşük kapaticagini düşünüyorum yüksek puanlar dağılıcak 5 il tercihi olduğu için orada yaşamak istemeyenler sonlara yazar bu benim fikrim tersi de olabilir tabi
-
@gizo11
ankara yazacağım büyük ihtimalle ama çılgınlık yapıp izmire de gelebilirim hocam. hayırlısı olsun. -
Bugün grupta iki kişi ile tanıştım ikiside eğer doğru ise benim yazacağım şehri yazıyor ikiside benden yüksek puanı daha kimseye sormayacam
-
@swezy masAllah hocam benimde ilk tercihe dusundugum yaninkesin trazbon gelmeck ama 78.7 puan
-
@idealistbiri hocam ben öle çok karşılaştım yüksek puanlarla 5tercihimede yüksek ouanlilar yazicak bizde napalim gonlumzden geçeni yazıp nasip diyecez
-
@ertyy yalnız alım sayısı son 4 alım içinde en düşük olacak. Analiz yapmak için geçmiş alım sayılarına bakıyorum 2015'de 850 kişi almış bu yılki toplam alımın yüzde 85'i, 2017'de 800 kişi almış bu yılki alımın yüzde 80'ni bunları da göz önünde bulundurmak lazım tabi geçen yıl da alım sayısı çok azmış İstanbul için gelecek sefere 50 kişi alsalar şaşırmam.
-
@despot tabi alim sayısa da önemli ama ben bu sefer 5 il tercihi olduğu için öyle düşündüm
-
Ben de Yalova yazacak olan görmedim var mı yazanınız arkadaşlar
-
@FThemel hocam hiç belli olmaz ama ben zaten trabzon yazmayacağım yani yazarsam da zaten sonlara yazarım.
-
@swezy hocam sevindim sona yazacaginiza valla tabii şaka bi yana gönlünüzden geçen olsun çok var ya 80ustu yazanda bende işte düşünüyorum ama yazicak ilke hayırlısı olsun
-
@FThemel hocam benim ilk tercihim Kars adam 84 ile yazacam mecbur dedi bende 81.5 ile kesin gelir gözü ile bakıyordum her geçen gün artıyor hahaha diğer şehirler eşit benim için elbet biri gelir ama bu şart gibi...
-
Bu sene tahmin ediyorum ist, izmir, ankara,bursa,eskişehir, balıkesir yuksek kapatır çünkü herkes bu sene gerçekten yasamak istediği yeri yazacak gibi 5 tercih olunca ve herkes izmir yuksek kapatır deme yaz modunda çünkü. Onceki senelerde yuksek kapatır denmiş herkes yazacak olmuş yani spekülasyon yapılmış o yüzden düşük kapatmış. Bu sene herkes o oyuna gelmez gibi balıkesir de mi yasamak istiyo yazacak 5 il tercihinin de buna katkısı oldu tabi sonuçta alternatif çoğaldı. İst için halen ayni düşüncedeyim en az bir tercih ist son ya da ilk farketmez sonuçta 5 kişilik alim olan yeri yazan kişinin de son tercihi ist olabilir gelmeyince orası gelir buna ilk tercihi olanları ve ist yaşayanları dahil edersek düşük kapatmasını bekleyemeyiz. Son olarak da herkes burda yazanların tersini uygular zannımca.
-
@Earth11 fotokobi makinesi gibi neden hergün aynı şeyi yazıyorsun?
-
@sahnr senin gibi anlamayanlara anlatmak için