2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bir ses kaydı var ama hiç kimse bilmiyorum?
-
Bende az önce dinledim bu ses kaydını bana saçma geldi açıkçası , hem böyle birşey kılavuzda yazmıyor bile nereden çıktı konuşan kişi hoca sanırım onuda anlamadim .
-
@Semihylc ne söyledi?
-
@hayırlısı035 hocam şöyle diyor, misal puanim 80 ve ben İstanbul'u 4. Sıraya yazdım ama başkası 78 puanla İstanbul'u 1. Sıraya yazdı . 78 puanla yazan veya 1. Sıraya yazanlar önce İstanbul listesine giriyor . Diyelim 500 kişi 1. Sıradan İstanbul yazmış ,1250-500 yapıyorsun kalan 750 kişi için 2. Tercih yazanlar vs vs vs . Bu şekilde azala azala gidiyor öyle demiş konuşan kişi ses kaydında .
Yani ben 80 puanla yazdım ama 4. Tercihim İstanbul olunca o sıraya kadar gelmeyebilir İstanbul sınav kotasını doldurmuş olursa ben giremiyorum.Umarım anlatabilmişimdir. Bende ses kaydını yeni dinledim. Murat güzelli hocamız olayı öğrenecek sanırım Twitter'dan yazmış konuyla ilgili.
-
@Semihylc böyle bir durum varsa forumda kartlar yeniden dağıtılır
-
@Semihylc bunu ben de duydum o yuzden burda sordum il siralamasi onemli mi diye ,ama bir arkds onemli degil sen hangi ili yazarsan yaz orayi secenlerden yuksekse puanin o ile girersin dedi ,herkes farkli bir sey soyluor il tercihi yaparken cok onemli bu nerden ogrecegiz işin asli nedir
-
@Semihylc birisi çok güzel uydurmusbir de buna inananlar var o zaman puan önemli değil sıralama onemli
-
@Earth11 yakında anlarız zaten daha tercihlere çok var
-
@Earth11 duşunsene hocam sirf ilk tercihime yazmadim diye açıkta kalabilirim 84 puanla cok riskli
-
Kim kimi koparıyor anlamadık
-
@paretowilfredo Ses kaydı manipülasyon benziyor. Benim kılavuzda okumadığım yer mi var?
@Semihylc, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035 hocam şöyle diyor, misal puanim 80 ve ben İstanbul'u 4. Sıraya yazdım ama başkası 78 puanla İstanbul'u 1. Sıraya yazdı . 78 puanla yazan veya 1. Sıraya yazanlar önce İstanbul listesine giriyor . Diyelim 500 kişi 1. Sıradan İstanbul yazmış ,1250-500 yapıyorsun kalan 750 kişi için 2. Tercih yazanlar vs vs vs . Bu şekilde azala azala gidiyor öyle demiş konuşan kişi ses kaydında .
Yani ben 80 puanla yazdım ama 4. Tercihim İstanbul olunca o sıraya kadar gelmeyebilir İstanbul sınav kotasını doldurmuş olursa ben giremiyorum.Umarım anlatabilmişimdir. Bende ses kaydını yeni dinledim. Murat güzelli hocamız olayı öğrenecek sanırım Twitter'dan yazmış konuyla ilgili.
-
ilanda yazmadığı için bunun kesinlikle istenen bir şey olduğu kanaatinde değilim. ama eğer sistem iddia edildiği gibi hazırlandıysa ki bu gayet mümkün. aydınlatıcı bir açıklama yapılır muhtemelen
-
Dostlar bu kayıttaki referans işi tam olarak nedir? Yani torpilin güzel yazı hali mi? Kötü düşünmeli miyim?
-
@ISLM bence boş birakmalisin ya da samimi bi kaç arkadaşını yaz ben şahsen bos bıraktım referansim kayıtlı sonuçta ilerde başına bela olur belki bu acıdan da bakmak lazim istenilen referansim da yok orası ayri
-
Eğer bu ses kaydı yalansa kim hangi niyetle hazırladıysa onun ben taa ... Akşam akşam bütün yaşama sevincim yok oldu. Etraf tilki dolu dikkat etmek lazım. Ben yalan olduğunu düşünüyorum.
-
@Earth11 referansım kayıtlı ne demek hocam
-
@ISLM duyuyoruz ya hani referansindan dolayı isinden oldu diye referansta sıkıntı olunca düz insanları yazmak lazim tarafsız sonuçta başvuruda kayıtlı
-
@rabia89 onu ben demiştim galiba:)
-
@Earth11 Haklısın hocam bir de bu işin hak boyutu var böyle bir durumun içinde olmak istemem
-
Ses kaydı bir bana mı normal geldi? 5 il var bunlara rastgele yerleşmeyeceğiz. Puana göre sıralama yapılacak. Üniversite tercihlerinde de öyle. Puanın Ankara Hukuk'u tutarken ve orayı isterken ikinciye yazıp birinci tercihi Konya Hukuk yazarsak Konya Hukuk gelir. En başta böyle anladım. Tercih konusunda zorlanma sebebim de bu şahsen.