2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
99 puan ile İgdir beklemedeyim
-
@bybredd Gelmesi zor.
-
@tikq başvuru noyu ben neden göremedim :)) nerede yazio bu
-
@strtmn başvurunu gönderdikden sonra başvurularımda aday no yazıyor
-
-
@Earth11 yok mu arttiran
-
- Tercih balıkesir 2. İstanbul 3. Van 4 ve 5 bende kalsın
-
Referans yazmasak sıkıntı olur bu daha önce yazmayıp başvuru yapan var mı ?
-
@bybredd, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
99 puan ile İgdir beklemedeyim
Kardeşim ölü tercih yapmışsın, geçmiş olsun
-
@LioN Hocam benim yüklediğim fotoğrafta sakalım yok sadece bıyık var uygun mudur acaba?
-
-
@koskorodo hocam mutlaka 98 le başvuran 1 2 kiişi de olucaktır 10 kişi 85 üstü yazınca sanki o il 85 üstü kapatcak herkes yalan atıyor gibi algılanıyor ama 85 üstü yapan 20 kişiyi geçmez ben bursanın max 80 le kapatacağını düşünüyorum. Ekonomi kötü geçim zor bu yüzden yüksek puanlı olan herkes memleketlerine yazıyor. Benim çevrem de öyle
-
@maliyeci16 geçim zor olsa da garanti olsun diye bir iki tercih büyük şehir olur ne olur bilemezsin bakarsın bütün memleketciler birden ist, izmir, bursa yazarki öyle olacağını düşünüyorum
-
@ahmethasan032 bıyık sorun olmaz kardeşim.
-
@Earth11 garanti yapmak isteyen sona yazar diye düşünüyorum hocam
-
Göndere bastıktan sonra başvuru tamamlanmış oluyor değil mi? Sıra No falan göremedimde arkadaşlar.
-
@maliyeci16 ist bu sene tavan yaparsa şaşmam herkes memleketini yaziyo deyip 80 altı ist yazarmis zaten 4 ve 5. Tercih ist dur yuksek puanlilarin valla herşey olabilir
-
@Earth11 hayırlı olsun hocam puan kaç🤲
-
@Earth11 öyle tabi bende son tercihimi İstanbul yaptım doğru diyorsunuz ama inşallah ilk tercihlerimiz gelir
-
@FThemel ilk tercihim balıkesir ya da istanbul kararsizim istanbulda geçim zor:)ama iste yazmak istiyorum.ablam istanbul yazarsan ilk tercihe aptallık edersin diyo kendisi orda git küçük bi sehre burda yarısını ev kirasına vereceğine orda pasalar gibi geçin diyo puan bende kalsın spekülasyon olur yoksa