2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@LioN evet ben yaptım geri al dedim duzelttim bilgilerimi ve tekrar basvuru yaptım
-
@Earth11 hala puan aralığı vererek belirtiyorsan dediğimden hiçbir şey anlamamışsın.
-
Olaya farklı açıdan bakmak istiyorum. Kişi sayısı fazla olan istanbulda olası mülakata kalma durumunda 500 kişi ile mülakata girilmesi mi yoksa atıyorum 3 kişi alan yalova için 6 kişiyle mülakata girilmesi mi avantaj sizce? Özellikle referans boyutunu düşünürsek. Matematiksel olarak oran aynı ama 500 kişide mi torpil daha çok olur 6 kişide mi bu soruyu soruyorum sürekli daha önce İstanbul yazıp mülakatta elenmiş biri olarak. Aslında kişi sayısının çok olması dezavantaj olabilir mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.
-
@guykub fakültenin sonuna bölümü de ekle hocam
-
@sahnr puan aralığı da vermiyorum hadi sadece düşük kapatmaz diyorum. Herkesin olaya bakış acısı var bende kendi bakisimla bu şekilde yorumluyorum. Hata göremiyorum burda en az bir tercih ist olur diyorum açık ve net bu da puanı yukarı çeker tabi bu ist tercihinin 5 ten 2 ye doğru kaymasıyla da doğru orantılı . Herkes son tercihine yazmayabilir ilk tercihi olan da olur sonucta ist büyük şehir nüfus fazla alim da fazla yuksek kapatması benim acimdan bu sistemde olasi
-
Denizli ve Kastamonu için düşünleriniz nelerdir? Sanki bu sene çok konuşulan yerler gibi geldi bana İzmiri Bursayı bu kadar duymadım
-
@idarihakimmm bende 84.14 le yazdım hocam gelir diye düşünüyorum yani inşallah olmazsa 2.tercihim Ankara bakalım kısmet mülakata kalacak sayısı vs hepsini düşünüp karar verin mutlaka
-
@Marsiyal dostum bu aslında bardağın hangi tarafından baktığınla alakalı, oransal olarak aynı olsa da şahsen 6 kişi içinden 3 kişiyi geçmek daha olası geliyor. Ek olarak son alımda istanbul yazdığın için bilirsin kişi sayısı fazla olduğundan kurum sınavının taban puanında yığılmalar oluyor bu da bir dezavantaj bence alım sayısı yüksek yerler için.
-
@scofieldmustafa bolumu ekleyecek yer yoktu bende hoca.universitemi.sectim.yanina da iibf sectm bolumu nasil sectiniz
-
@maliyeci16 çok fazla Bursa yazan var gibi hocam ... gelir bize Bursa ama yazılı sınavda ilk 40 a girebilir miyiz ben bunu düşündüm
-
@idarihakimmm o benide düşündürüyor hocam valla
-
@maliyeci16 hocam ilçeleri sıraladık biz ben merkez istiyorum ... Bursa merkez olmazsa 2. Tercihim merkez istiyorum ... Bursa ilçelere gelirse ne olcak ... hic ilçe sıralamamak mı lazım dı nasıl yapılıyor biliyor musunuz
-
@idarihakimmm ben her ilçeyi 1 defa yazıp hepsini sıralamak gerek diye biliyorum ama net bişey demiyeyim şimdi bilen arkadaşlar yazsınlar hocam
-
@gazot kastamonu ve denizli yuksek alimli yerler illaki düşünenler vardır zaten tutupta bütün tercihine herkes 7-8 kişilik ya da 5 kişilik alim yapan yerleri yazmaz van, kocaeli, urfa, kastamonu, denizli, erzurum, erzincan bu gibi çok alim yapan yerler yazilir. Şahsen ben bir tercihin kesin ist, 2 tercihin 15 ve ustu alim yapan yerler son 2 tercihinde biri batıdan biri doğudan 5-10 kişilik alim yapan yerler olacağını düşünüyorum
-
Urfa yüksek kapatır mi ki
-
@ertyy bilemezsin ist için yorum yaptım yuksek kapatacgina dair onun dışında 15 ve ustu alim yapan yerlere de insanlar yönelebilir diyorum
-
@Earth11 sizi uyardıkları halde istanbul'un yüksek kapatacağına dair devamlı bir şeyler yazıyorsunuz ne tesadüftür ki ilk tercihinizi istanbul yapacakmışsınız
-
Merkez olan her yer yüksek kapatacaktır kanaatindeyim
-
@buslem sende yap elinden alan mi var
-
@buslem sizde mi memleketcilerdensiniz yoksa