2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Godot ahaha kesinlikle hocam. uyanıklıktan ölecekler
-
İlan bu ay içinde çıkar mı ?
-
@dderya siz , beyefendiyi çok yanlış anlamışsınız. Bir daha okuyun. İnandığın yolda yürümeye devam etmelisin, kimse bunun için size bir şey söyleyemez demiş. P48 puanınız alin teridir demiş. Yolunuz açık olsun demiş.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba dostlar.
Malumunuz Gelir Uzman Yardımcılığı 2020 sınavına yaklaşıyoruz gittikçe. Bu yönden bazı çalışmalar yapıyorum ben de sizler için. Daha evvel hazırladığımız yazılarımız da var onları da ekleriz ancak şununla başlayabiliriz bence sürece adım atmak için.2011 yılından 2020'ye kadar gerçekleştirilen tüm Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarını derledik sizin için. Bu analizde 2011 - 2020 arasında gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarının;
-Hangi illerin açıldığını,
-Kaç kişilik olduğunu,
-Kaç kişinin yazılı sınava katılma hakkı elde ettiğini,
-İller bazında taban puanları,
-Toplam sayıları ve sınav tarihlerini,bulabileceksiniz. İnşallah faydalı ve fikir verici olur hepiniz için
Buyrunuz;
Tabloları görseller halinde parça parça Instagram sayfamda da yayınlayacağım. Orayı aktif kullanan ve kaydetmek, sonrasında tekrar incelemek isteyenler için Instagram hesabım;
https://www.instagram.com/typaretowilfredo/
İlan ve güncel gelişmeleri takip edebileceğiniz Twitter hesabımı da paylaşayım el değmişken
https://twitter.com/TY_WilfPareto
Hepinize iyi çalışmalar, başarılar diliyorum dostlar.
İstatistikten p12'den alır mı ? -
@malik kusura bakmayın ya, önceki cevabı veren arkadaş atarlanıyor sandım. çok utandım şu an @strtmn sağolsun uyarmış. tekrar kusura bakmayın. ben de size başarılar dilerim
-
@Godot @sonunageldim @strtmn
Merhaba dostlarım ben geldim
-
@dderya beyefendi diyeceksiniz !!!
-
@strtmn ouuvv... çok haklısınız, teşekkür ederim. kahve yaparken iletilere bakmamak lazımmış. iki kullanıcı da "m" harfiyle başlayınca ilk mesaj yazan kişi zannettim
-
@strtmn beyfendi buralarda yeniyim. bu iletiler neden silinmiyor acaba? çok sinirlendim kendime şu an
-
@dderya hoşgeldin dostum. İletiler silinmiyor malesef @paretowilfredo üstadın takdiri bu şekilde kendisine sorabilirsin. Yanlış anlamalar olabilir. İnsanız, beşeriz, şaşarız.
-
Sizi yanlis etiketlemis olmam cevabimin size oldugu anlamina gelmiyor zaten icerigi okumussaniz bunu idrak edecek zekaya da sahipsiniz ben sadece birini dogru yonlendirmeye calistim. Bana sakin cevap vermeyin burda insanlari rahatsiz etmeyelim
-
@Dguy_Guy kıymetli bir ty üyesi olma yolunda ilerleyişin takdire şayan. Evrilme, öğrenme ve uyum sağlama noktasındaki caban herkese örnek teşkil etmeli
-
@Dguy_Guy guldurdunuz beni hosgeldin
-
@dderya bende bunlari okumadan cevap verdim cok sinirlendim umarim fazla haddimi asmamisimdir
-
@mülakatzedee çok teşekkür ederim hocam sağolun
-
Peki ya ben de hiçbirinizi yazdıklarını okumadan hepinizi atarsam nolcak
(Bkz: Valar Morghulis)
Ne güzel okumama lüksünüz var dostlar ama yine de yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına okuyun siz -
@dderya, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn beyfendi buralarda yeniyim. bu iletiler neden silinmiyor acaba? çok sinirlendim kendime şu an
İleti düzenleme hakkınız ilk 120 saniye içinde var dostum. Sonrasında malesef.
-
@juventusmilan Eğer kadroluysa muvafakat süreci, sözleşmeli iseniz istifa süreciniz işler dostum. Almamazlık yaparlar mı? Bu konuda böyle bir eğilim işitmedim henüz.
-
@beveridge-eğrisi Bu konuda da plandan bahsettim dostum. Ancak halen takvimi konusunda %100 bilgi edinemedim. 2020 içinde olacak burası net. Ancak İlkbahar mı, sonbahar mı bu konuda net bir malumat edinemedim. İlkbahar dönemi için %51, sonbahar dönemi için %49 diyebilirim. Öncelikle yapılanma ile alakalı son adımlar atılsın da. Sonrasında herhalde daha net görürüz karayı.
-
@sa55 hocam teşekkür ederiz. Kalkınma büyüme Türkiye ekonomisi direk soru olarak gelemez o zaman değil mi ?