2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar çalışma sistemi konusunda birçok arkadaşım endişeli durumda. Ben son sınavda hatırı sayılır doğru sayısı ile kazanan kişilerden biri olarak birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Öncelikle hangi konuların çıktığına dikkatli bakarsanız eğer çıkmayan konularla zamanınızı boşuna harcamayın ( örneğin: ceza hukuku, büyüme kalkınma, türkiye ekonomisi yok ) ayrıca para ve banka da çıkmayan konular arasında, fakat genel hatlarıyla para ve banka konusunu bilmek makro iktisatı daha iyi kavramınız açısından önemli olabilir. Konuları normal kpss metodunda bitirdikten sonra çıkmış soru açısından imece, adem kılıç veya başka bir çıkmış sorular kitabını zamanınız olduğu müddetçe 3 veya 4 kez çözün. Yanlış yaptığınız soruları dikkatlice çözümüne bakın eğer eksikseniz konuyu tekrar tekrar edin. Gelelim sınav anına... Öncelikle sınavda süre sıkıntısı yaşamazsınız, kitapçığı iki kez çözebilecek kadar yeterli süreniz var. Bu yüzden mutlaka kitapçığı iki kez çözün emin olduğunuz soruya bile tekrar bakıp emin olun. Nihayetinde bu sınavda en az yanlışı yapmak önemli özellikle muhasebede soru kökünü iyi okuyun basitçe bir hata yapmamanız açısından. Herkese iyi forumlar arkadaşlar inşallah tez zamanda ilan gelir de buralar daha da şenlenir...
-
@sa55 arkadaşım yanlışsam düzelt ama sınavlarda önemsiz olmanın önemi(kalkınma) harrod domar(büyüme) çıkmıştı belki direk soru olmasa bile şıklarda vardı en azından bir kere bile olsa bu konulara bakmamız lazım
-
@elif-atılgan evet tüm dersler var tarih dahil. Aslında şöyle gemiş yılların sorularının aynısı fakat çözümlerinde herbirinde tek tek konu anlatılıyor
-
Merhaba dostlar.
Malumunuz Gelir Uzman Yardımcılığı 2020 sınavına yaklaşıyoruz gittikçe. Bu yönden bazı çalışmalar yapıyorum ben de sizler için. Daha evvel hazırladığımız yazılarımız da var onları da ekleriz ancak şununla başlayabiliriz bence sürece adım atmak için.2011 yılından 2020'ye kadar gerçekleştirilen tüm Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarını derledik sizin için. Bu analizde 2011 - 2020 arasında gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarının;
-Hangi illerin açıldığını,
-Kaç kişilik olduğunu,
-Kaç kişinin yazılı sınava katılma hakkı elde ettiğini,
-İller bazında taban puanları,
-Toplam sayıları ve sınav tarihlerini,bulabileceksiniz. İnşallah faydalı ve fikir verici olur hepiniz için
Buyrunuz;
Tabloları görseller halinde parça parça Instagram sayfamda da yayınlayacağım. Orayı aktif kullanan ve kaydetmek, sonrasında tekrar incelemek isteyenler için Instagram hesabım;
https://www.instagram.com/typaretowilfredo/
İlan ve güncel gelişmeleri takip edebileceğiniz Twitter hesabımı da paylaşayım el değmişken
https://twitter.com/TY_WilfPareto
Hepinize iyi çalışmalar, başarılar diliyorum dostlar.
-
İlanın elinin neresinde olduğu hakkında son bir kulis bilgisi var mı acaba ankaradan:)
-
@LioN Valla dostum Bakan Bey 1 - 2 hafta dedikten sonra ağanın sözü üzerine söz olmaz şiyarı ile bekliyorum
-
@paretowilfredo kurum içinden aldığınız duyumlarda bakanın söylediklerini doğruluyor mu?
-
@juventusmilan Neredeyse 1 senedir
-
@paretowilfredo hocam ben zabıt katipliğini kazandım gelir uzman yardımcısı olmam konusunda bir sıkıntı olur mu?
-
@paretowilfredo üstad vmy dedikoduları hakkında ne diyorsun? Yakalım mı meşaleleri
-
@juventusmilan hocam ne güzel atanmışsınız birde bualıma da girerek hiç atanamayan arkadaşlarımızın sıralamaya girmesine mani olmayın derim
-
@mülakatzedee dostum eski çıkmış soruları çözerken çok nadir de olsa karşılaşılmış, fakat dediğiniz önemsiz olmanın önemi uluslararası iktisat konusu zaten. H.domar , solow gibi belli başlı konulara bakabilirsiniz lakin detayda kendinizi boğmayın. Altını çizerek söylüyorum sınavda süreyi sonuna kadar kullanın. Sorular gerçekten kolay ama çok basit hata yaptırabiliyor. Bu yüzden soruları acele etmeden dikkatlice okuyun ve soru köküne dikkat edin.
-
@Mrvstc yahu ne alaka? katipliği kazanmış biri olarak ben cevap verme ihtiyacı hissettim. şu gariban edebiyatını bırakalım artık arkadaşlar. katibin maaşı 3500.guyun maaşı 5500. ayrıca şahsen ben 3 yıldır 80e yakın p48 puanımşa bekliyorum, o kadar emek vermişim. neden bırakayım şimdi? siz de gidip katip olabilirsiniz şu an, emin olun girmesi gayet kolay. lise mezuniyeti de yetiyor. ama girmiyorsunuz. neden? çünkü alana emek verdiniz ve katiplik maaşını beğenmezsiniz. isterseniz ben sizin yerinize guy olayım, siz de benim yerime katip. hiçbir fark yok nasılsa. devlete kapağı atmış oluyoruz ikimiz de?
rica ederim şu kıyaslamaları bırakın artık. -
@dderya hocam bende aynı düşüncelerdeyim
-
@juventusmilan sağolun hocam
-
@dderya benim sorum eğer guy mülakatına kalırsak zabıt katibi olduğumuz için bizi elerler mi?
-
@dderya kimse seni bunun icin elemez kardesim sen neye inaniyorsan o yolda devam et kimsenin olumlu ya da olumsuz fikirlerine ihtiyacin yok basarilar.
-
@juventusmilan hocam bunu ben de sizin kadar merak ediyorum. ama kendi mantığımla düşündüğümde bu kadar torpilin döndüğü bir ortamda torpilsizsen bu durumu aleyhe kullanabilirler. torpilin varsa da her türlü olur zaten. çünkü ben bu durumu facebookta da sormuştum katipliğe ilk başvurduğumda. birkaç kişi "hayır giren tanıdıklarım var, sorun olmuyor" dedi. birkaç kişi de "evet beni çalıştığım için mülakatta sıkıştırmışlardı. sonra da elendim zaten" dedi. anlayacağınız kurum sınavını geçip mülakat yüzü görmeden bunun cevabını tam olarak bilemeyeceğiz, genelleme yapılamıyor maalesef.
-
@malik ben sizli bizli konuşuyorum. size ne oluyor? "sen" "kardeşim" falan. memlekette usul erkan bilen adam kalmamış, herkes ergen gibi bir şeylere atarlanma peşinde.
ayrıca cevap olarak yazdığınız şeylerin biri bile benim yazdıklarımla ilgili değil. hayır yani ne alaka? ne saçmalıyorsunuz? -
@dderya, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Mrvstc yahu ne alaka? katipliği kazanmış biri olarak ben cevap verme ihtiyacı hissettim. şu gariban edebiyatını bırakalım artık arkadaşlar. katibin maaşı 3500.guyun maaşı 5500. ayrıca şahsen ben 3 yıldır 80e yakın p48 puanımşa bekliyorum, o kadar emek vermişim. neden bırakayım şimdi? siz de gidip katip olabilirsiniz şu an, emin olun girmesi gayet kolay. lise mezuniyeti de yetiyor. ama girmiyorsunuz. neden? çünkü alana emek verdiniz ve katiplik maaşını beğenmezsiniz. isterseniz ben sizin yerinize guy olayım, siz de benim yerime katip. hiçbir fark yok nasılsa. devlete kapağı atmış oluyoruz ikimiz de?
rica ederim şu kıyaslamaları bırakın artık.Bunun bir üst seviyesi şey hocam; "Siz zaten pes etmiş gibi görünüyosunuz. Çalışmayı da bırakmış gibisiniz. Siz başvurmayın da bize yer açılsın"