2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sizden tek ricam manipülasyon yapanlara, kendine göre il listesi hazırlayan çok bilmişlere itibar etmeyin.
Bir de bu tipler sizi ikna etmek için şunu söylerler . ”2016da gördünüz çift yıl puan geçerliydi ve nasıl yüksek kapattı “
2016-2015 döneminde 80 alan kişi 10.000 küsürdeydi. Çift yılda eklenince 80 alan kişi Sayısı 15-16bin vardır.Ve ona rağmen gayet düşük kapatmış puanlar. İki il 82ye uçmuş fakat bir açıp bakın bakalım 82 küsür puanı olan toplam kaçbin insan varmış . 2016 82 puan: 6-7bin puana geliyor ki o zaman 2015 puanı da vardı tercih dönemi . Yani 10bin Kişinin puanı 82 küsür diyebiliriz o zaman .
Bunlar sadece fikir amaçlı belki Yanılırım kimse bilemez... belki yüksekte kapatabilir bilemem ama oraya buraya kendi kafasına göre il listesi hazırlayıp puanlarI 78-82 arası tutan bir tayfa var sakın onları muhattap almayın. Gönlünüzden geçen yeri yazın. Gerisi nasip.
-
İl göç gibi değil ki en yüksekten en düşük puana sıralanmıyor sadece bir de talep edilen ile talep var mı yok mu ona göre belirleniyor eğer az talep edilen ili seçersek puanımız yetebilir bence tamamen şans.. birde büyük şehirler yüksek kapatır gibi bakalım nereyi seçicez hiç bilmiyorum
-
@themutsuz sanırım il göç ile guyu kıyaslamak çok uç noktalar hocam. İl göçte tam tamına 8 puan türü vardı.
Ve en yüksek puan türlerinden başvuruyor herkes.Örneğim kamu yönetimi, ceko puanları falan daha önplanda. Bizzat tanıdığım bir arkadaş il göçe girmeye hak kazandı mesela ama p48i 75 in altında .
-
Forum bir gün umut dolu bir gün değil..bir gün umut dolu bir gün değil
-
@ücüncütekil benim de il göçte puanım 5 puan yüksekti iktisat ağırlıklı onda puanlar sanırım ama bahsetmek istediğim orda tek bir ilmiş gibi tek bir sıralama oldu ama guy da yüksek puan alanların çok fazla küçük şehirleri yazıcağını düşünmüyorum anca kendi yaşadığı şehirleriyse yazarlar o yüzden düşük kapatacak iller illa ki olur sürpriz yapan iller de olabileceği gibi..
-
@ücüncütekil 2016 ve 2017de puanlar tek yil gecerliydi orasi yanlis kalmis aklinizda.manipulasyon baska bir sey ama guzel bir anketle vs az cok tahmin edilebilir belki bu da faydasi olabilir.her bisi yazana manipulasyon yapiyorsun demek cok yanlis.iyi kotu niyet disinda.onemli olan yazdigi sey mantikli mi degil mi? 2 yilin yuksek puanlilari dahil herkes bekliyor bazi iller bazi puanlara sinirda kalabilir.bende bundan korkuyorum mesela ya sinirda kalirsam diye dusununce mantikli cunku hepimiz icin o ihtimal var.surekli insanlari itham etmek yanlis geliyor bu konu da
-
-
@sonunageldim
1.)Hakka girmekten korkarım o yüzden araştırarak yazdım . Hayır siz yanılıyorsunuz . 2000 kişilik o alımda 2015 ve 2016 puanları birlikte kullanıldı. Google amcaya İlanı sorarsanız hemen görürsünüz ..2.) ben sadece kendi çapımda sayısal bi kaç bilgi verdim. Başka hiçbir amacım yok . benim puanımda aşırı riskli. Belki olur belki olmaz bilemem.
3.) Herkesi genellemedim puanları aşırı yüksekten tutup insanların umutlarını aniden kıranlar için ithamda bulundum
-
@sonunageldim sadece 2016 da puanlar tek yıl geçerliydi. 2017 de düşük kapatmasının tek nedeni sadece tek yıl geçerli puanlarin olması değil bunun yanında puanlama sisteminin de değişmiş olmasıdır. Yani @ücüncütekil 'in söylediği gibi. Herkes tek yıl - iki yıl ve gelecek kadro sayısı kiyaslamasiyla 2017 puanlarına göre düşünerek şehir belirleyebilirler. Riskli puanı olanlar için adil bir dağılım olur umarım
-
@guney arkadaş şunu doğru söylüyor 2016 tek yıl geçerliydi, ama tercih yaparken Çift yıl kullanıldı yani 2015de dahil edildi.
En yakın tarihli 2017 Di idi tek yıl kullanılan. -
@ücüncütekil bende aynı şeyleri yazdım aslında 2017 için söylediklerim.
-
evet 2017 de tek yilin kullanilmis oldu haklisiniz ben yanlis ifade ettim. 2016da tek yil gecerli diye oyle kullanildi sandim onu bilmiyordum k.bakmayin. direk size degil aslinda soyledigim ama surekli ' kismet nasip,duser duser' demek yerine bazi arkadaslarinki gibi mantikli hesaplar yazacagi sehri ve puani dogru soyleyenlerle kiyaslamak buyuk fayda saglayabilir. Benim tablo incelemem ve cevredeki konusmalardan duydugum su: genellikle gecen yil dusuk kapatanlar yuksek.yuksek kapatanlar dusuk kapatir.buyuksehirler cogunlukla yuksek kapatir(gecen sene izmir surpriz yapti).ankaranin kurum sinavi sampiyonlar ligi olur.torpilin en cok oldugu yer ankara.mesela gecen yil istanbulda yigilma oldu bu sene ankara izmirde olur diyorlar vs vs bunlari duymak yararli olabilir sanki
-
@sonunageldim söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız aynen öyle. ben zaten düşük kapatır gibi iddiada bulunmadım, her an her sey olabilir.
Sadece sıralamalar da göz önündeyken bazı kişilerin çook üstten puan hesaplarının yanlış olduğunu ve 2017 öncesi ile kıyaslamanın yanlış olabileceğini söyledim. Çünkü puan sistemi çok farklı artık. -
Arkadaşlar gecen alimda Kayseri acilmasi bu sene acilmycagi anlamina gelir mi sizce tahmininiz var mi Kayseri yeniden Acar mi?
-
@ysgll1906 belli olmaz
-
dostlr guya hangi kaynaktan calisiyorsunuz adem kilic mi ?
-
@IS-LM ben ısrarla, meşguliyetlerimi de bahane ederek, Adem Kılıç'ta hata, İMECE'nin anlatımında yetersizlik gördüğümden Alican Hocanın güncel kaynağını bekliyorum ama başlamak lazım bir yandan da...
Ara vermek kötü bir olay gerçekten... Ah sırtımızdaki sorumluluklar... -
Arkadaşlar kpss ye çalışır gibi çalışın son olarak çıkmış soruları çözün sadece cıkmış sorulardan çalışmak içim çok erken şahsi tavsiyemdir
-
@ücüncütekil p48 73 olan ilgoce 89 puanla girmiş yani kıyaslamak zaten anlamasiz inslalh 70 alanlarında puanları yeter
-
@IS-LM konu + adem kılıç + denemeler