2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mervenil bilgi yazdığın gibiyse dguy yoktur
-
@paretowilfredo hocam yaş haddine takılanlar için bu alımda esneklik sağlanabilir mi? Bakan bey çalışma yapacağız onlara özel demişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
@zenginmemur aynen böyle yazmış hocam..inşş dediğiniz gibidir yoksa guy 1500 altında gelir ve baya hayal kırıklığı olur
-
...ümmetin haline baktım ki: yürekler yarası
ne bir ekmek yedirir iş ne de ekmek parası
kışla yok, daire yok, medrese yok, mektep yok
ne kılıç var ne kalem; her ne sorarsan hep yok...
Ne güzel yazmış üstad Mehmet Akif...
Halımız ağlanası gel gör ki korkudan tıksıramıyoruz! -
@mervenil hangi face grubu falan mı?
-
@zenginmemur facede KPSS a grubu
-
@mervenil Bence bunu yazan arkadaş toplam bilgileri harmanlamış ortaya da Sivas çıkmış
-
Ya bu gece gel ya da bu gece gel
Ya bu gece gel ya da bu gece gel :)) -
@albertcamus, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Lamıcimiyok Evet hocam çünkü;
KPSS P41; %40 Çalışma Ekonomisi / %25 Hukuk
KPSS P36; %40 Uluslararası İlişkiler / %25 Hukuk
KPSS P31; %40 Kamu Yönetimi / %25 Hukuk
KPSS P16; %40 İktisat
KPSS P26; %40 İşletme
KPSS P21; %40 Maliye
KPSS P7; %30 Uluslararası İlişkiler / %30 Hukuk
KPSS P6; %40 Hukuk / %30 Kamu Yönetimi
puan türleri İl Göçün puan türleri. Bu puanlarda görebileceğimiz gibi özellikle Hukuk neti yüksek olan ve yanında alanını ya da bir alanı yüksek yapan aday bu puanların bir tanesinde sıçrama yapabilirken KPSS P48 4 ana dersi de aynı oranda yüksek yapmayı gerektiriyor. Yani bir alandan battıysanız işiniz zor, ikisinden battıysanız çok zor.
Ama İl Göç'te iki alanı yüksek yaparak listeye girecek puanı alabiliyorsunuz.Bu postu sabitlemek lazım çünkü sistemi bilmeyen çoğu kişi il göç ile kıyaslama yapıyor ama puan türleri çok farklı. Kıyaslama yapmak mümkün değil.
-
O kadar sayısal veri falan verdim dostlar durumun az çok farkında olsamda yine de düşünmekten stres oldum.. 1500 ve yukarı ilanda yine de kendime bi cvp bulamıyorum
puanım 75.98 o yüzden düz 76.0 dersek sıralamamda 5200. Büyükşehir ve iyi illerden kaçınılırsa şansım ne kadar ? -
İlan gelmeden önce sayın bakan twitter dan duyurur. Gece 12 de ilan beklemeyen derim.
-
@beveridge-eğrisi simdiye kadar gelen ilanlarda bu sekilde mi? oldu genelde
-
Vergi dairelerinde ihtiyaç cok arkadaşlar guy ilanı kesin gelecek.Tek sorun 2 yıldır neden gelmediği ihtiyaç olduğu halde.
-
@cemalicoşan bu ay sonu mu çıkacak hocam alican hocaninki
-
@ücüncütekil her puani kritik olan bu mantigi yürütürse bu da çöker dostum tavsiyem kimseye sormadan kendi düşüncenle yapman belli olmaz yani istanbula alim cok olur herkes yuksek kapatir diye basvurmaz ama tabani gorur izmir orneginde oldugu gibi
-
@garipbankacı haklısınızz. Keşke 3 il tercihi ile gelse ilan
-
@ücüncütekil keşke
-
Herseyden onemlisi tek il tercihinin kalkmasi
-
Öğretmenler gibi değiliz sadece matematik veya sınıf ögretmenlerine özgü 2bin 3bin atama yapılmayacak. Max 2bin kişi için iktisatçısı maliyecisi kamucusu vs. birbirimizle yarışıcaz ki en iyi ihtimalle her aşamayı geçen haziran temmuz ayında süreci tamamlayacak.benim anlayamadığım eğer ilan yönetmelik değişecek diye bekletiliyorsa bunca ay kimsenin aklına gelmedi de şu an mı düşündüler bunu 18 ay ne yaptınız ya da yapamadınız da son zamana bıraktınız.
-
Arkadaşlar il tercihi düzenlemesinin olmama ihtimali beni çok korkutuyor. Bu kadar şans ve kadere bağlı olmamalı diye düşünüyorum kişi 80 alıyor mesela acikta kalabiliyor ama 72 alan tercihiyle yerleşebiliyor. Beni yanlış anlamayın yani 72 alanın da sınava girme hakkı var ama 80 alan bu hakkı kaybetmiş oluyor.Çoğu insan şu an nerede olsa hangi il gelse çalışırım durumunda. Gerçekten bi düzenleme gelmeli.