2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@extraordinary kesinlikle katılıyorum ama bunun için yıllardır hiçbirşey yapılmadı bu saatten sonra da yapılacağını pek düşünmüyorum böyle geldi böyle gidecek
-
@Bernstein kendisi öyle dedi. Bekliyorum ben de.
-
@Mrvstc ben de ama içimde küçücük bir umut bunca zaman ilan gelmediği için belki böyle bir düzenleme düşünülmüş/planlanmış veya yapılmıştır diyor) bakalım sonuçta umut etmek bedava
-
Tamamen şahsi fikrimdir arkadaşlar bu guyla beraber yeni bir düzenleme beklemiyorum arkadaşlar umarım olur tabi ilan iÇinde Ocak sonu Şubat ilk haftası çıkılır diye söylemiştim
-
@gencbiraday Bi tane arkadasım 15i yani bugün geleceğini söyledi bende sadece duydum ama bu ay içerisinde kesin gelir bence
-
@Mrvstc bu gün rüyamda ilan geliyo ama 1200 kişi
-
@homecinomiss inşallah sadece rüyada kalır o sayı
-
@Mrvstc inşallah hocam
-
1500 yada 1500+ gelir bu kadar umutsuz olmayın arkadaşlar çok açık var.
Bir de bilmiyordum sizlerin oralarda salgın varmı ama şuan müthiş mevsimsel grip salgını var kütüphanelerde nasıl çalışabiliyorsunuz ben gittim bulaştı bana 2 gündür yeni geldim kendime
-
@Dguy_Guy 2000i sal gelsin
-
sınava başvurup yazılıyı geçip Mülakata gitmeyen azımsanmayacak kadar çok kişi varmış bi önce ki alımda :((
-
@ücüncütekil mulakat tarihinin belli olmasi 6 ay surdu. Normal o yuzden
-
@ücüncütekil sınav 18 ağustos mülakat nisan sonunda olmuştu 9 ayda çok şey değişir
-
@Dguy_Guy aynı durumdayım kütüphaneden kaptım ben de hocam. Hep bu tıpçıların ölene kadar çalışma hırsı yüzünden
-
Merhabalar 2019 kpss çıkmış soruları varmı varsa lütfen paylaşırmısınız
-
Bu nasıl bi el Nasıl bi kulakmış arkadaş..
-
@Dguy_Guy bu kadar sınav varken insanın hasta olmaya bile zamanı olmuyor ki
-
@sneijder5 İyi derecede el ve kulak arası mesafe ölçebilen personel alınacaktır, en az 2 yıl çeşitli insanlarda el kulak arası mesafe ölçümü yapmış olup, kamu mu maliye mi sorusunun cevabını bilmesi gerekmektedir
-
Eli kulağında olan guy hakkında elle tutulur bi duyumu olan yok mu?
-
Elle kulak arası kaç günlük mesefe