2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ah ulan GUY DGUY bizim neyimizi beğenmedin de gelmiyorsun
En kral günlerimiz seni beklemekle geçiyor
Ah ulan GUY ........... -
Yarın iki haftalık süreç doluyor.bakalım bi iki hafta tezi gerçekleşecek mi
-
@BrettonWoods İki hafataya gelecekti bir kaç bin kişi sevindirecekti nerden bilirdim yolda yönetmeliğe takıldığını halbuki be kolay söylediler eli kulağında dediler
-
@ktk yönetmeliğe mi takıldı yani şimdi ilan
-
@ktk düzenlemeler bu haftaya biter inş. Haftaya da tarihi verirler
-
@zenginmemur hocam bu tamamen şahsi fikrim herhangi bir duyum değildir.
-
@ktk ne yönetmeliği ?
-
Elde telefon/bilgisayar; ilan bildirim programlarını takip et, foruma gir yazılanları oku, işin varsa işine konsantre olama, yoksa zaten daha vahamet...
Ondan sonra niye prozac içiliyor niye aile düzeni bozuluyor vs vs
Bir Bakan(lık) düşünün, kendi bünyesine, örneğin 2000 personel alacak, toplam personelinin ort. %7'sine tekabül eden ve geciken bir alım için net cümleler kurmaktan, bilgilendirme yapmaktan aciz...
Anayasal hakkımız olan bilgi edinme hakkı tarumar vaziyette.
Halkla iletişim namına anladıkları tek şey; kendi kutsallarını daha da kutsallaştıran ögeleri kutsamak. -
''Yedek olarak yer alıp ataması yapılan adaylar '' konulu bir yazı vergi dairesi başkanlıklarına geldi. Hazırlanılıyor ilan için....
-
@veda eli kulağında öyleyse
-
@veda ay sonunu geçer heralde İlan yayını o zaman
-
@veda yalnız onu arayınca bizde 2019/1 ve 2019/2 çıkıyor .acaba kpss b den atananlar olabilir mi?
-
Arkadaşlar inş en erken zamanda ilanı verirler.
-
@voice yok hocam direk guy için bilgi istenimiş
-
iki senedir ilan gelmemiş çıkıp bir cevap veren yok. Alkışlamaya devam edin
-
@veda ilanla ilgisi nedir?
-
@veda Çok guzel gelişme hocam. Yaklaşıyor..
-
@manisalipinar haklısınız.
-
@veda bu ilan gelecek mi gelmeyecekmi bekleye bekleye yoruldum ders çalışıyorum ama heves olmuyo
-
@zenginmemur yazı bütün bakanlıklara dağıtıldı. Başlamayan veya başlatılmayan yedek aday var ise ona göre bilgi talep edilecektir. Buda sınav ilanı gelmeden yedek adayların hak kaybına uğratılmaması için yapılıyordur. İlgisi bu yöneyle var diye düşünmekteyim...