2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Her ders arası bi gelişme varmı diye siteye bakıp duruyorsan yalnız değilsin
Bu sessizlik sizi umutsuz etmesin arkadaşlar bu bizim lehimize olacak fırtına öncesi sessizlik.
-
@Dguy_Guy o gece bu gece mi
-
Bu gece o el kulaktan insin artık.
-
Başkent 3 şubatta guy kursu başlatıyormuş. Durup dururken başlatmazlar illaki gelecek. Sabredelik arkadaşlar
-
@Dguy_Guy ilan gelmeyecek diyen sen değilmiydin?Hatta sen en cok dguy gelsin diyordun.Çunku hali hazırda guyum diye yazmistin.Tepkileri almıştın.Şimdi ne oldu?
-
Alıntı yapamıyorum isteyen bakabilir.Yazdıklarında ilk sayfada direk demiş ilan beklemeyin.Mayısta gelecek diye.Yani hepimiz ilan gelsin diye istiyoruz.Bu kişide birandan ilan gelecek diye yazmaya başladı bilin istedim.
-
Sonra bakan açıklama yaptı falan ilan gelecegine dair.Demezler mi bu sayfada neden bilmediģin olumsuzlukları yazıp adayların çalışma azmini kırdın diye?
-
Bu kapışma izlenir dayı,yeğen,gözüm vb. takılıyoruz biz artık, linç yok @zenginmemur
-
Yardımcı olayım @zenginmemur
@Dguy_Guy : Mayıs'dan önce ilan gelmez kim çıkardı bu ilan olayını yine üzüleceksiniz artık anlayın İLKBAHAR !!!
He tabi fikirleri değişmiş olabilir, pişman olduğuna dair dilekçe ile başvurmuş olabilir @paretowilfredo üstada...
-
@scofieldmustafa bu bir kriter değil hocam .dershaneler hakimlik sınavından hemen sonra adamlar kurs açıyor.onlar kar kardır diye bakar.
-
@zenginmemur bende farkındayım.
İlk başta buralarda Linç yeme uğruna bir takım şeyler yazdı, sonra birdeeenn bizim tarafa geçti. Bence herkes farkında kimse saf değil, sadece bizler iyi ve ılımlı insanlarız da sesimi çıkarmadık ️ -
Askerde olduğumdan Sn. Bakanın açıklamalarından haberim yoktu gitmeden öncede her ay duyumcular çıkıyordu yine onlardan sandım ve bunu yazmıştım :
Dguy_Guy 21 gün önce
Kurumiçi değilim 18 aydır ilan bekliyorum ve emin olun sizden çok buraya üye olmayanlar yıprandı çünkü her ay umut tacirliği yapıyorlar eylül bitti kasım dediniz kasım bitti şimdide bu ay gelecek diyorsunuz ortada ne resmi bir duyum var nede sn. bakanın bir açıklaması kitap satanların ekmeğine yağ sürmeye devam edin ama şunu iyi bilin o ilan bu haftada gelmeyecek.Sonra bazı arkadaşlar gelişen haberleri gönderince şu açıklamayı yaptım:
Dguy_Guy 19 gün önce
@merasim34 Bak güzel kardeşim açıkcası ben ilkbaharda bekliyordum sadece tecrübelerimden dolayı çünkü bir açıklama yoktu geçen gün yazdım sayın bakanında bir açıklaması yok diye ama bir arkadaş uyardı ve haberi okuyunca sayın bakanın bir açıklaması olduğunu gördüm açıklama şöyle ;**İİBF mezunları için gelir uzman yardımcılığı sınavı
Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Albayrak, "İhtiyaç kapsamında iktisadi ve idari bilimler fakültesi (İİBF) mezunları için gelir uzman yardımcılığı sınavı açmak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz." dedi.**
Neyse kendinize göre taraflar oluşturmuşsunuz benim bir tarafım olmadı olmazda özelden bana ithamlarda bulunanlarıda vicdanı ile başbaşa bırakıp siteden ayrılıyorum hepiniz Allaha emanet olunuz.
-
@Dguy_Guy hepimizin tarafı belli Guy ilanını yüksek sayıda olacak şekilde getirtmek ve hergün ilan gelecekmiş gibi ders çalışmak.Sana şöylesin boylesin diye ithamda ben bulunmadım mesajda atmadım kötü şekilde sana mesaj atanda yanlış yapmiştır.Ben sadece bu forumda umut tüccarlarına karşıyım.Bu arada forumdan ayrılmanada gerek yok.
-
@Dguy_Guy bir yere gitme sen sakinlerdensin seni de kaybedersek biz birbirimizi yeriz arkadaşlar da yanlış anlamış olabilirler. Sen bize lazımsın. Daha taktik alacağız senden.
-
Şiştim yeminle herkes de bn gibi eminim
-
Ne ilanmış gelmek bilmedi
-
@poncik o değil 1-2 hafta da DOLDU!!!
-
https://youtu.be/unwcoo_uqCY Bu gelmeyen ilana ithafen
-
Valla beklemekten bıktık yok mu bı kıpırtı ya
-
İki haftalık süreç bugün mü doluyordu?