2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
bi kurumun ne kadar özlük haklarına değer verdiğini yaptığı sınavdan ,işleyen süreden ,mülakatı yapan kişilerin sorduğu sorulardan anlıyorsunuz .Bi kurumun sınavları ne kadar uzun sürüyor o kurum o kadar hantal ve bütün işler yavaş ve sıkıntılı işliyor .kurumu kazandığınızda da yeterlilik sınavı süreci çok yavaş işliyor .sınavdan 1 yıl sonra mülakat yapıyor .uzman olma süreci cabasi.
ben yakınlarda hazinenin sınavına girdim .Ustadlarklasik sınavı 20 günde açıkladılar .sınav ortamı güzeldi .simit çay kahve poğaça vardı .hesap makinesi kalem silgide yardımcı oldular .eminim çok güzel bi kurum sınavından belli .
Maliyenin tamamında diyemem ama guy sınavları son zamanlarda çok bekletmeye başladı .bu duyumlarin hemen cikmamasinin nedeni şu .önceden guy da bi duyum oldu mu hemen sınav gelirdi .gib den yazı mı çıktı 1 hafta da ilan gelirdi .simDi yazıyı görüyorsun açıklama var .ama sınav yok .bu yüzden duyumlar çıkmıyor -
Sessizce beklemek yerine Bakan beye tweet atalım arkadaşlar
-
@sneijder5 çok haklısınız. arkadaşlar sizce de aşırı sessizleşmedik mi? Tepkisiz bir şekilde oturup resmi gazete takip ediyoruz. Bir etkinlik mi planlasak
-
@ank3435 bencede yani belli bi tag altında günlük düzenli olarak etiketleme yapabiliriz ama anlamadığım ilan söylentisi çıktığında puan hesabı yapanları şimdide burda görmek isterim,süreçi bilmeyenler içinden sunu söyleyim kazansanız bile başlamanız 1 yılı bulur,son 2 guy ilanını nasıl getirdiğimiz ortada bişeyler yapmak lazım
-
Evet her konuda tepkimizi ortaya koyalım; ilan isteyelim , ilan gelsin hemen sonuclanmasini istiyelim , birseyler geciktikten sonra degil daha gecikmeden talep edelim.Birlik ve beraberlik lazim arkadaslar ..
-
@voice bürokrasinin uzamasının sebebi her şeyin Cumhurbaşkanı onayından geçmesi. Yeni sistem bürokrasi azaltacak dediler ama bürokrasi tavan yaptı
-
@guyguy26 güzel bir tespit daha.İlan gelince açiklandiktan sonrada beklememiz lazım.Bakın dostlar yıllardır bu sürecin icindeyim guy mülakatından elendim ama elenmeme o kadar üzülmedim sadece aylarca mülakat beklemek cok yanlişti.Son iki alim gereksizce adaylar cok bekletildi.Bir sekilde bu sorunlarıda bilelim
-
Forumdakiler de sustu galiba herkes ders çalışıyo
-
@homecinomiss yok herkes kahvaltı yapıyor hocam
-
@gozde41 bende dedim millet ya ümidi kesti yada harıl harıl ders çalışıyo
-
@homecinomiss bence hepimize çaresizlik öğretildi kendi adıma ilan gelmeden çalışabilecegimi düşünmüyorum
-
@gozde41 gerçekten pes diyorum ben bizle resmen dalga geçiyorlar
-
Arkadaslar ilan zaten cok kisa bir zamanda gelcek. Hukuk olmasada oturun ekonomi iktisat falan calisin. Bunlarda teferruatli dersler ama hemen unutulmazlar bir ders bile olsa aradan cikmis olur. Uzun sure ders calismayanlar icin kirk gunluk sure cok can yakar. Pozitif olalim biraz
-
İyiniyetli arkadaşlar enerji veriyor hepsi sağolsun fakat sn Bakanımız, bir iş insanıymışcasına futbolla ya da pek hayvansevermiş gibi bilimum kuş türleriyle; pelikan olur başkası olur epey meşgul olduklarından olsa gerek, bir türlü kurumuyla ve alacağı personelle alakadar olamıyorlar bu da bizi tüketiyor...
İddia:
"Doğu toplumları medeni değildir, bekleme kültürleri ve katiyen sabırları yoktur."
Aslında olan:
X: "hemşire hanım benim randevum 12.30'da idi, sıra bana geldi sanırım."
Y: "Hanımfendi biz robot muyuz? Çevir elindeki kağıdı, oku arkasını, 2 saat ekstra beklemen gerekebileceği yazıyor orada!!" -
Öyle Bi hale geldik ki bakan beyin duyumu bile tutmuyor
-
Ortamın havası değişsin, biraz da ders modumuz gelsin diye soruyorum arkadaşlar.
İdare hukuku’na nokta kadar çalışamıyorum. Değişiklik çok olduğundan mıdır nedir, idareye başladığım an diğer derslere bile çalışma hevesim kalmıyor.
Sizin idare hukukunda önerebileceğiniz bir yönteminiz, kaynağınız var mıdır?
Ya da tek ben mi böyleyim yoksa hepimizde mi aynı şey var? -
@mbguy hocam bence bütün olay dersi içselleştirmede sevmesenizde dersi hevesle ve merakla çalışınca oluyor
-
-
@plansız benimki açık olsun dostum dur bende bi kek yapayım muhabbet boş dönmesin
-
@mbguy Tamamdır dostum ben zaten demli severim, paylaşırız yalnız sabah kötü bir kek yemiştim, yarama tuz bastın, canım çekti şu an