2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cemalicoşan İlk taş? Gerçekten bilmiyorum çünkü bir gösterir misiniz? Karikatürü böyle mi okudunuz?
-
Boşa dememişler bu devirde bakana bile güvenme diye
-
Haydi size güzel bir haber vereyim: Erzurum'da vergi müfettişi olan arkadaşım, babası da Ankara'da vergi dairesinde sanırım müdür, babasına da sormuş.
Kendisiyle görüştüm, hummalı bir çalışma olduğunu ifade etti. Bu tarz donelerin karşılığının olmadığını biliyorum ama elimizden bu geliyor. -
@plansız tamam neyse entry entry üstüne gelince samanlık seyran olurmuş iyi ki varsın. İnş en güzel yerlere atanırsın.
-
@cemalicoşan Ah dostum ah ben zaten çalışan biriyim. Şurada gençlerin modu yükselsin diye arada girip bir şeyler karalıyorum, bir iki görsel atıyorum, hoşlarına da gidiyor belki küçük bir tebessüme vesile oluyorum diye ben de seviniyorum, hak ettiğimiz muamele bu değil ama gördüğümüz bu napalım.
-
Bir yanlış anlaşılma olmuş @cemalicoşan dostumuzla görüştük, hallettik dostlar sorun yok
-
@mbguy Kutluay hocanın kitabını tavsiye ederim hocam
-
@busrag hocam çok eksik o kitap tamam güncel veriler olabilir ama aldığıma pişman oldum çok üstünkörü geçilmiş bir kitaptı
-
Elinde maliyet muhasebe soruları olan var mı arkadaşlar?
-
@karamell kutluayin kitaplari genelde öyle hocam bi gazla kitap yazıyor
-
@karamell gerçekten mi hocam ? Bana baya kalın detaylı güzel bi kitap gibi gelmişti .Peki bana güzel bi anayasa idare kitabı önerebilir misiniz ?
-
@Mrvstc çıkmış maliyet muhasebesi soruları var bende. Bunu mu sormak istediniz?
-
@cemalicoşan bende de var çıkmış ekstra soru var mı diye
-
@busrag Hocam valla bende merak ediyorum tek bir kitap var mı öyle diye ahmet nohutcu ve metin kayadan bakıyorum ben malesef güncellere de notlardan .
-
@scofieldmustafa hocam kitap 780 sayfa. Sadece kamu hukuku. Siz emin misiniz detaylı olmadığına ?
-
Guy kurum sınavında inkılap tarihi var mı? Bir de işletme muhasebesinden kastı nedir?
-
@busrag detay yok hocam inceleme imkanınız varsa bakın almadıysanız. metin kayanın kamu hukukunda son viraj kitabı bile ondan daha ayrıntı ki sadece şematik anlatımı var.Anlatmış geçmiş emin olun normal biryayınevinin kamu hukuku kitabı yanında bile yüzeysel kalıyor
-
@karamell hayır hocam aldım kitabıİçerik olarak iyi yeterli gelmişti bana o yüzden şaşırdım
-
2018 hukuk güncelleme notu var o yetmez mi acaba 2019 da ne gibi değişiklik oldu ki arkdaslar
-
Bundan 2 hafta önce ilan 3-4 güne gelir diyenlerle doluyken ortamlar şimdi derin bir sessizlik hakim...