2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tomjoad değiştime şansı yok mu? var diye biliyorum. deneyin aklınızda kalmasın.
-
@ertyy İşte bu tür insancıklar yüzünden belki olacak yerler olmayacak. Bu başlıkta il sıralaması ile ilgili çok yazdım ama bu arkadaş inatla İstanbul yüksek kapatacak, garanti diye ilk iki tercih İstanbul olacak diye insanları yanlış yönlendiriyor. En başından beri bu arkadaşın puanını ve İstanbul'u istediğini biliyordum. İnsandır,hata yapar dedim ama artık hakka girmeye yönelince yeter artık dedim.
@Earth11 bundan sonra seni takip ediyorum. Yazdığın her mesajın altına puanını ve eski mesajlarından İstanbul'u istediğin yazıların ekran görüntüsünü koyacağım.
-
@Earth11 abi kafayı yiyeceğim ya adam her cümlesine ist yüksek kapatacak yazıyor dfkfgh
-
@onuktekin yalnız accayip saçma bir şeydi. Çok üzerdi. Birileri bir şeyler denedi sanırım, yemedi.
-
@yolosapiens hahah @Earth11 ifşa oldun dostum
-
@yolosapiens 2 aralıkta görüşürüz ist düşük mu yuksek mu kapatacak sen beni takip etsen kaç yazar
-
@strtmn ifsa olmak ne demek ya
-
Son iki saatimiz neticesinde
"Ufalana ufalana kaç kuşak, eridik bu yollarda"
https://youtu.be/9YcwFYrM0JM -
@plansız çok iyi iyi geldi gece gece
-
@Earth11 76 puanın ve İstanbul'u istemen hakkında tek laf etmiyorsun. Kabul ettiğini tüm forum gördü. Güzel.
-
@yolosapiens ya foruma kendimi kanıtlamaya calismiyorum benle uğrayacağına git ders calis dostum
-
-
@yolosapiens puanım 85 ilk tercihe ist yazacağım belki bunu deseydim manipulasyon yapmamis olurdum
-
@strtmn aptal saptal işler. her guy alımında bir çirkinlik, bir garabet yaşanıyor. Fitne, fücur şaha kalkıyor
-
Guy da Ankara için yarışacağım rakiplerim çok mu iyi sizce ne düşünüyorsunuz?
-
Merhaba dostlar.
Ortada dolaşan ses kaydı hakkında bence en olur yol herkesin İdareyi araması ve en net malumatı sorması.
Ben halen örneklediğim sistemin arkasındayım. En azından mantık bunu söylüyor.
@gibsosyalmedya
bu konuda en net bilgiyi verecek olandır tabii ki.
Ben de soruşturacağım. Benim düşüncemi tekrar görmek isterseniz buyurunuz; bağlantı metni
Bunun dışında haberler netleşmeden hiç kimse tercihini değiştirmesin lütfen. Sanıyorum ilgili hoca haberini yinelemiş ve bizim öngördüğümüz sistemi teyit etmiş. Yine de aklınızda soru işareti kalmasın. Sizler de yeniden soruşturun.
ALINTI TWİTTER: Wilfredo Pareto ( @TY_WilfPareto ) -
Burada arkadaşın puanı var:
Burada da arkadaşın 80 üstü puanlı arkadaşlardan ricası var:
Arkadaşın önceden yazdığı mesaja bakarsanız ne yapmak istediğini anlarsınız.
-
@melezprens hocam yazılanlara bakılırsa özellikle Ankara yı yazacağını söyleyen 89 90 99 alanlar (tabi öyleyse) zor gibi ama bu zorluk her yerde geçerlidir Ankara ve İstanbul için gereksiz bir algı yaratılıyor
-
Ömer arkadaşımın çok haklı lafı. Aşağıya bırakıyorum
''Bu ses kaydı meselesi Kurumiçi alımdan daha fazla reaksiyon yarattı. Telegrama bir anda 400 kişi geldi. Etkinlik olsa desek 1 saatte bu kadar insan gelmez. Ne diyeyim Ses kaydı ne kadar bilinçsizce olsa da İİBF'li Arkadaşları görebildik. Ben başka açıdan bakıyorum mazur görün...''
ALINTI TWİTTER: Ömer Günhan ( @omerghn ) -
@yolosapiens benim üzerinden prim mi yapiyosun sendüşük kapatır dememişim ki ist isteyip ist yuksek kapatır deyince suç mu bu sistemde öyle görünüyor. Ayrıca insanlar öğütte vermişim bak doğudan bi yer yazın demisim:)