2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mali-sömürü nick entry uyumu. Akşamları da taksiye çıkarsınız.
-
@despot adam inanmış yapacak valla
-
Mülakatından elendiğimiz ili yazmak sınavı geçtikten sonra bir avantaj sağlar mı?
-
@mali-sömürü vergi müfettişlerinin 10 sene sonra yeminli mali müşavir olma avantajlari var fakat ikisi bir arada olmaz hocam memurun tek isi olur kurali geregi
-
mali-sömürü nickli arkadaşın bu tarz soruları bilerek sorduğunu düşünüyorum. Geçen günlerde de GUY sınavına hem 2019 hem 2020 puanıyla başvurabilir miyiz diyordu. Amacı sadece isminin hakkını vermek sanırım
-
Arkadaşlar kurum sınavlarında puanlarda çok farklılık olur mu şehirler arasında?
-
Herkes Ìstanbulu neden yazıyor ? Yazanların puan aralığı kaç acaba arkadaslar
-
@mali-sömürü stajınız guyda yanar bundan eminim, vmy de devam ettirebiliyorsunuz diye biliyorum bundan emin değilim
-
@metin2500 hocam nereden biliyorsunuz memleketidir yazmıştır bu yazınizla düşük puanlı biri büyük yerleri yazip dışarıda kalabilir.bu dediğiniz belki de yüksek puanlılarin stratejisidir rakip azaltmak icin
-
Başvuruda aile bilgilerimle ilgili sorun yaşıyorum tam doldurmama rağmen kabul etmiyor siz nasıl ysptınız
-
Kurum sınavı korkusu var bu sene
-
@zenginmemur Bunu bende merak ediyorum
-
@Cemre33 normal değil mi 2018 den sonra gelen ilk ilan. İyi kötü hepimiz biliyoruz bir sonraki ilanın geç geleceğini buda bizleri korkutuyor maalesef . Her sene stabil alımlar olsa kimse çekinmez sınavlarda rahatça yapar oldu olmadı der seneye denerim . Öyle bir hale geldik ki herşey belirsiz
-
Inşallah bundan sonra eskisi gibi her sene alim olur şansız bir döneme denk gelmişız
-
arkadaşlar bir şey soracağım bu fotoğraf vesikalık olmak zorunda değil dimi kendimiz çeksek sorun olmaz
-
@mali-sömürü Vergi müfettişleri sınavla ymm oluyor. Gelir uzmanları için öyle bir durum yok. Aslında en azından mali müşavir olma imkanı sağlansa iyi olurdu. Bu konuda bir çalışma da yok. Hukuk mezunları için kamuda çalışırken staj kolaylığı sağlanıyor. Mali müşavirlikte öyle bir şey yok ne yazık ki.
-
@scofieldmustafa ymm olup istifa eden çok oluyor.
-
Arkadaşlar merhaba size bir fikir danışmak istiyorum.Şayet her şehirde girecek kadar puanınız iyi olsa iki şehire kadar indirseniz seçenekleri ikisi arasında kararsız kalsanız çok alım yapan şehri mi seçersiniz yoksa az alım yapan şehri mi seçersiniz ilk tercihinizin garanti olarak geleceğini düşünerek.
-
@koskorodo mülakatta o fotoğraf ile kurulun karşısına çıkacaksınız. Ona göre seçmeniz de fayda var.
-
@yusufyigitt07 hangisinde yaşamak istiyorsam orayı seçerim. Puanınız yüksekse zaten alım sayısının çok önemi yok sizin için. En çok istediğinizi 1. Sıraya yazın.