2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Öncelikle halkbank uzman yardımcılığı bekliyorum eğer bugünde açıklanmazsa guya başvurmak durumunda kalacağım. Puanımı manipülasyon olmaması için net şekilde yazmıyorum. Kocaeli - Antalya - Yalova - Bursa - İstanbul şeklinde yaptım sıralamamı. Puanım iyi olmasına rağmen ilk ikinin gelmesi yüzde yüz değil yinede. Zira hem forumda hem çevremde yüksek puanlı olup buraları yazan çok kişi duydum. Kocaeli'ye ilk defa bu kadar talep olduğunu görüyorum. Yüksek kapatacağını düşünsem dahi şansımı denemek için yazıyorum. İstanbul'u herkesin garanti olsun diye son sıraya yazdığını düşünüyorum. Bu yüzden İstanbul'dan da bir sürpriz çıkabilir bu sene. Ankara Eskişehir vs yüksek kapatır zaten. Baya bilinmezlerle dolu bir yıl olacak anlaşılan. Umarım Halkbanksı açıklanır da boş yere başvurmak durumunda kalmam zira her durumda halkbanksını seçeceğim.
-
Arkadaşlar iyi günler, referans yazmadım herhangi bir sorun olur mu ?
-
@Muhalba Kasım 2015 sınavında kurum sınav puanları epey yüksekti.
-
An itibariyle 11043 sıra numarası ile başvurumu tamamladım. Allah gönlümüze göre versin.
-
@despot son 4 haneye bakiyoruz
-
@adam-simith biliyorum ama 11 bini geçti.
-
12bin de duracağına inanıyoruz
-
An itibari ile 90,25 ile 1-yalova 2-bursa 3-kocaeli 4-istanbul 5-antalya yazdım. Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum
-
90 ve 85 altı puan yok hay maşallah ️ Rekor kıracak iller busene gibi gibi🤪
-
@guyguy26 var da açıkcası söylemeye korkuyoruz ezilmekten herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
Aday no 111119, şehir Kastamonu. Başarılar herkese.
-
@bykeynes nasip kısmet hocam çok görüldü bu mecralarda 90 lı KPSS puanı olup kurum sınavı geçemeyen veyahutta sınırda girip guy olanları.Emek verenlerin emeği boşa gitmez , burda olmasa başka biryerde alır karşılığını .Gönül ister hepimiz girebilelim.70 de alınsa 90 da puan almakla bitmiyor maalesef .İşin psikolojik sınav kısmı daha zor ️
-
@ayyıldız18, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar bilgisi olan varsa sevinirim.
-
Bartın'ın ilçeleri nasıl? Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
-
@ayyıldız18 sonuçta zorunlu tutulmamış hocam herhalde bir problem teşkil etmez.
-
Arkadaşlar bilgisi olan varsa sevinirim.
Hocam o çok önemli değilmiş diyorlar bende bi tanıdığımı yazdm öyle aşırı referans biri değildi sordum ben onu aranmıyormuş bile buradaki referans ama varsa çevrenizde bakanlıkta çalışan bile olur yazın yoksa çok kafanıza takmayın derim ben çünkü önemli değil dediler
-
@byteks1 ben de aday numarası çıkmadı nerden bakabilirim?
-
@dünyadanuzak anasayfa da üstre başvurularım var oraya girin orada çıkıyor.
-
@guyguy26 Sağolun hocam .
-
@bykeynes Sağolun hocam işte uzun süre sonra ilan gelince insan her şeye dikkat ediyor.