2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@güneşşş anladim puan ne hocam
-
90 geçen 100 kişi olsa ben sadece forumda 200'den fazla sayabilirim ama ıspatlayamam
-
@ayyıldız18 ama siz yine de birini yazabiliyorsanız yazın hocam hani okuldaki hocanız bile olabilir
-
@BlackList hocam puanınızı özelden bana yazar mısınız?
-
@nimesay hocam bnde o şekilde kısa ve öz yazdım sorun olacağını düşünmüyorum
-
@inception aisten bakabilirsin
-
@byteks1 hocam kaç puanla ilkbtercihmi
🤲 -
Geri al dediğimiz zaman başvurumuz üzerinde değişiklik yapabiliyoruz değil mi doldurduğumuz bilgiler bütünüyle silinmiyor (daha önce sorulmuş ve cevaplanmışsa kusura bakmayın lütfen)
-
@Reyyanays silinmiyor hocam
-
@ertyy teşekkür ederim
-
Arkadaşlar belki biraz erken ama ankara da nerede kalabiliriz misafirhaneler kabul ediyor mu daha önce kalacak yerim vardı ama artık yok bu pandemi de nerede kalabiliriz erkenden rezerve ettirebiliyor muyuz
-
@glsahhss hayırlı olsun hocam
-
@mülakatzedee Tam zamanı aslında. Misafirhaneleri arayıp rezervasyon yaptırmazsanız ileri günlerde yer bulmanız zor. Murat Güzelli Hoca'nın selamını iletirseniz Renq Otel'den indirimli faydalanabilirsiniz. Yeri de çok iyi otelin.
-
@BlackList Şu mülakatın açıklanmaması cok kötü oldu.Ben de kesinlikle Halkbank'i sevecegim olursa.Guya mecburen basvuru yaptı herkes.
-
@cemresaygin halkbankin doğru bi is yaptığını görmedik zaten yinede düşünceniz icin tesekkur ediyorum
-
@BlackList başvuru 'geri alma' seçeneği var. Şimdiden başvurunuzu yapın. Mağdur olmanızı istemiyorum. Eğer mülakat sonuçları açıklanırsa geri alabilirsiniz.
-
@ayyıldız18 hocam ben ne olur ne olmaz üniversite hocaları ve staj yaptığım yeri gösterdim.
-
@idealistbiri 2020 yılı puanı 90 küsur olanın sıralaması 120 civarındaydı.
-
Arkadaşlar referans kısmına tanıdığım üst düzey bir devlet yetkilisini yazdım. Acaba abartı mi olur ?
-
Tercihi hala netleşmeyen var mıı