2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mali-sömürü 22 yaş herhangi bir şey için geç olamaz
-
@mali-sömürü hocam şu platformda 22 yaş çok mu geç olur sözü bir çoğumuza hakaret olur diyebilirim.
-
@azalan-terimler 29.5 yaşında gözü yaşlı okudum shsjka
-
@extraordinary, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@mali-sömürü 22 yaş herhangi bir şey için geç olamaz
22 nin şöyle avantaji olur, aynı rakamlar yanyana olduğu için 2019 ve 2020 puanlarını beraber kullanabilir, ikisi ile de başvuru yapabilirsin.
-
@mali-sömürü sadece şeye dikkat et, mesela bu yıl p22 ye bakıyorsun. Seneye p23 e bakacaksın. Ders dagilimlarina bak ona göre kas. Olmadı p24. Bakarsın işte puan türleri kaçta bitio, sanırım baya var. Rahat ol hadi ama...
-
@strtmn 33 yaşına geldiginde p32 ile beraber kullanacaksın dfghjj @mali-sömürü 22 deki mantık, az önce anlattığım. Allah kolaylık versin.
-
Yazılıda Türkiye Ekonomisi çıkıyor mu arkadaşlar
-
Konya için sınava girecekler kimler
-
@mali-sömürü 28 im kardesim beterin beteri var isin gucun rast gitsin...
-
@semihylc bende okulu uzattım 1.5 sene 22 yaşında 2.sınıftım daha.
-
Şu sınavdan korktuğum kadar kpssden korkmuyodum. Bi tek ben mi böyleyim acaba
-
Arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. Guy çıkmış sorular ve guy denemelerini hangi siteden sipariş verdiniz? Gecikmesini istemiyorum. 1 haftayı geçer mi ? Hangi siteyi önerirsiniz?
-
@jklannister Akfon gayet hızlı gönderim yapıyor.
-
@estergon-kalesi çook teşekkür ederim kararsız kalmıştım. Fakat sanırım 4t guy yok sitede. Guy çıkmış var sadece
-
Arkadaslar gk gy kisminda yalnizca tarih mi cikiyor kac soru birde yalnizca inkilap kismimi ilk turk devletleri vs varmi
-
Arkadaslar akfon yayinlarinin 5 li denemesini cozen var mi onerirmisiniz sayfa sayisi cok daha evvel.konusulduysa okuyamadim
-
@hukukcukişi gk gy bölümü yok sınavda hocam sadece tarihten 2 soru çıkıyor oda inkilap tarihi
-
@paretowilfredo hocam defterdarlık uzman yardımcılığı ile ilgili Bir gelişme varmı yazılı mi
yoksa yazılı+sözlü mü bir de son GUY sınav soruları elinde olan varsa paylaşabilir misiniz teşekkürler saygılar. -
Alican hocanın yeni baskı kitabında , yanlış mı var ? Düzeltmeleri paylaşmış
-
@cemre33 hocam düzeltmeler nereden paylaşılmış ?