2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şu daha önce atanan arkadaşlar sizin hakkınız yenildiğinde hakkımız yiyiliyor atananlar niye başvuru yapıyorlar hakkımı helal etmiyorum diyenler vardı ya işte onlar sizlerin öncekilerden bir farkınız kalmadı ve binlerce kişinin hakkına girdiniz haklarını helal etmezler bilesiniz.
ALINTI TWİTTER: Rıdvan ( @Rdvnolhn ) -
@hayırlısı035 hocam sizin tercihlerinizde afyon vardı geldi mi sanırım afyonluydunuz siz de
-
@poncik evet geldi ama başka il geldi. İlk sıraya afyon yazmadım. Burdur geldi. Alım az olduğu için afyon'u 3 sıraya yazdım
-
@despot Kral şuan üst kurumlara atananlarin çoğunun hikayesi hep senin şuan üzüldüğün olay gibi. ve hepside sonunda şunu söylüyor iyiki ozaman gelmemiş , daha fazla gayret edip buralara gelmezdim diye. insAllah senin hikayende onlarin hikayesine dönücektir kalbini ferah tut
-
@hayırlısı035 hayırlısı olsun hakkımızda
-
@pisagor
kesinlikle katılıyorum. hayatımda çok kez yaşadım ve gördüm. birşeyin gerçekleşmemesine çok üzüldüğüm ve bir zaman sonra iyiki de olmamış dediğim onlarca deneyim...
bu yıl istediği gerçekleşmeyen dostlar için umarım bu durum bir sonraki daha büyük zaferlerin kıvılcımı olur. -
Dostlar yazili sinava yönelik önerilerimiz için bilgiseli inceleyebilirsiniz;
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1331191908534726656?s=19
-
@nimesay Başka yayını da biliyorum pdf halinde dolaşan notları da en iyi açıklaması olan bu kaynak geldi bana ama bilemem tabi yine de belki gözümüzden kaçmıştır
-
@pisagor @KamuAdayı teşekkür ederim hocam. Hayırlısı olsun dedik sonucu kabullenmek gerek. Artık önümüze bakacağız.
-
Arkadaşlar merhaba guy için özgün denemede çözmek istiyorum önereceğiniz deneme var mı bildiğiniz 4t çıkartmış makro akademide çıkarmış heralde hangisi iyidir?
-
Arkadaslar bu sınava para yatiricaz mi bilen var mi? Yatiracaksak ne zaman yatiricaz?
-
@mert165 4T iyidir
-
@nimesay Herhangi bir ücret yatırmanız gerekmiyor.
-
@hayırlısı035 Benim de Burdur geldi hocam, puanınız kaç acaba?
-
O bu degilde izmir kurum sınavı sampıyonlar ligi gibi
-
@ztrkrdvn Hataların düzeltildiği bir ek yayınlanmıştı.
https://twitter.com/Alican_DOVLETOV/status/1327312922381574145?s=20 -
@d4 Evet duy var ama sadece sözlü olmaz insallah. Yoksa birçok kişi gene dışarıda kalarak taban 86 puanla kapatır.(guy'u baz alarak söyledim.) Bazı uzman yardımcısı arkadaşlar işi olmasına rağmen gene başvurdu. Hatta kitap çekilişlere bile katıldı. İnsallah Yazılı ve Sözlü olur da birçoğu hiç olmasa sınava girmiş olur.
-
@paretowilfredo elinize sağlık
-
Hocam 21 yaşında ilk defa girdim ve 71 puan aldım 1,5 ay çalıştım gkgy den toplam 18 netim vardı hiç çalışmamıştım onlara zaten ondan düştü puan şimdi önümüzdeki kpssyede gircem 22 yaş çok mu geç olur psikolojik olarak taban puanın altında kaldığım için çöktüm.
-
@hayırlısı035 arkadaslar 80 puanin sıralaması kaçtır