2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@earth11
ya sal hocam milleti artık istanbul şaşırtabilir dedim ben de ama kimse zaten 71-72 kapatır demedi ki. hatta ben 80-81 bekliyordum istanbulu. açıklandı artık.
istediği il gelen arkadaşları tebrik ederim.
diğer arkadaşlar için de umarın hayırlısı olur. -
@kamuadayı salıyorum milleti hocam en düşük 79 tahmin etmiştim 77 diyenler vardı sonuç olarak 79 da kaldi. olmadi benimde istanbul ama başka bi il için girdim çok sukur olmayanlar üzülmesin hayırlısı böyleymiş desin. İzmirde sınava girecek arkadaşlara da allah yardim etsin:)
-
@idarihakimmm, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Biz bu sınav için sınav giriş ücreti yatıracak mıyız arkadaşlar ...
-
@crowdingout kitabı bir arkadaşımıza söz vermiş bulunmaktayım herkese kolay gelsin
-
@crowdingout Kardeşim geçmiş olsun. 79 aslında diğer iller olabilirdi. Sistem kötü olunca maalesef bu adaletsizlikler oluşuyor. Dediğin gibi Allah sana güzel kapılar açar inşallah
-
o değil de eses o ilçelerle nasıl 82 kapatmış ya vay be. yine anket şirketleri çuvalladı değerli dostlar.
sevinç ve hüzün gözyaşlarının birbirine karıştığı heyecan ve şaşkınlık dolu bir guy süreci bizleri bekliyor. -
@mathilda ben de bir sitede yazıların ufak olduğunu okudum, ondan tereddüt ettim. o zaman memnun kaldıysan ben de alayım hocam
-
Tabanların yüksek kapatmasının tek sebebi 2018 ve 2019 sınavları sonrası ilan gelmemesi. Keşke bu kadar biriktirmeseydiler bizi.
-
@muhalba
ilanların üst üste gelmesi ve halkbank gibi açıklanmayan sınavlar da ciddi etkilemiş gibi hocam. guy için de kılıçlar çekildi artık. her ilanda ciddi rekabet var. -
@hayırlısı035 sağolasınız hocam sizler içinde en güzeli olur inşallah. Son sıradaki il tercihime 0.01 ile hak kazanamadım umarım bu sistemde bir an önce değişir başkaları yanmaz
-
Uluslararasi iktisadi kuruluslara iliskin bir not/makale gibi birsey paylasilmisti. Tekrar atmaniz mumkuj mu acaba bulamiyorum
-
Arkadaşlar merhaba, sınava girmeye hak kazanamadım. Alican Dovletov Guy ve p48 guy kitapları elimde kaldı. Kalem değmedi henüz. Eskişehir için verebileceğim arkadaş varsa özelden iletişime geçebilir.
-
İleti kaldırılmıştır
-
@hustundag, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İleti kaldırılmıştır
Forumun genel kuralları var, her istediğini yazamazsın. (Referans bulursan ayrı, malesef burda da evet)
-
@demirmifatih akfon p 48 denemesi nasil hocam alan memnun kalan arkdslar var mi
-
-
@hayırlısı035 80 üstü alıp giremeyen var mı ? aday belki ilk beşteki illeri tercih etmiştir
-
@inception hocam başka güncel guy yok mecbur onu çözuyoruz ama o kadar yanlıs soru varki zahmet edip güncellememişler kitabı insanlar o kadar emek veriyor hemen hemen her yılında yanlış soru yanlıs açıklama var
-
@ztrkrdvn hayır 4T denemesi çıktı yayınevinin sitesinden alabilirsiniz
-
@nimesay denemeden bahsetmiyorum hocam yeni basım guy çıkmış sorularından bahsediyorum her yılında yanlış soru yanlış açıklama var güncellemeden basmışlar kitabı sonra öğrenci fotokopi almasın emek verdik diyorlar sıfır emek verilmiş bi kitap