2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arayan oldu mu hocam gib sınav merkezini?
-
@umutlu-bekleyiş ben aradım şimdi çalışıyoruz bunun uzerine çok fazla telefon geliyor çalışmalarımızı engelliyor dedi kacinci telefonsa tribini bana atti
-
@wizard kızdırmayın vazgeçmesinler alımdan
-
Çok büyük tepki olmadan sınav merkezini başka ile almazlar . Sınava girecek cogu adayda suan ders calisiyordur , yani Gib sınavı Ankara da yapar arkadaslar tabi ertelenmez ise .
-
@dibace elinde olsa alımı iptal edecek bir ses tonu vardı zaten
-
@erkn58 2. Tercihim 75,39
-
Arkadaşlar bu denemelerden çözmeden de geçme şansımız var mıdır..
-
@azalan-terimler var hocam neden olmasın
-
@wizard bekledigimizi bilsinler en azindan:)
-
Arkadaşlar salgın böyle artmisken ülkenin bir ucundan herkes Ankara'ya git gel nasıl yapacak anlam veremiyorum . Bunu niye düşünmezler.
-
@extraordinary bahara ertelenirse belki çok sıkıntılı süreç bari il sayısı artsa
-
@tikq kesinlikle haklisiniz en azindan sınav giriş merkezlerinin artırılması lazım
-
Ben kuruma güvenemiyorum, kesinlikle bu sınavın ERTELENMEMESİ gerekir. Pandemi süreci en az 1 yıl daha sürecek, hayatın her anında bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Sınav girişi için il sayısı arttırılmasını desteklerim ama ertelenmesini asla.
-
@despot ben ölmeye razıyım.
-
Keşke pandemi sürecini düşünerek ayarlasalardı sınav merkezini. Itiraz etsek başka dert kabullensek bambaşka ️
-
Bu sınavı ertelerlerse asla yapmazlar Sonra da iptal diye duyuru yayımlarlar..
-
@su28a şöyle ki bu sınava 5 bin kişi girecek. Bu sayıda kişi için ekstra maliyet yapmak istemiyorlar. Sayıştay sınavında da aynı durum oldu örneğin. Hakimlik icra ve kaymakamlık gibi katılımın 15binin üzerinde olduğu sınavlar diğer illerde yapıldı.
-
Siirt yazanlar kaçla yazdı acaba
-
Bence kimse şikayetçi olmasın sizi mantıklı bulup sınavı erteleyebilirler. Ben açıkçası 3 yıldır bu sınavı bekliyorum virüs falan umrumda değil yeterki yapsınlar şu sınavı
-
@gören saglik tedbirlerini dahada artirip girilebilir katılıyorum size bi ertelenme diger alimlarida erteliyor puani yetmeyecek sinirda kalacak arkadslarim icinde bu alim ertelnirse gelecek olanlarda ertelenir bi an once yapılması lazim kimse ertelensin demesin vmy donmesinde korkuyorum 500 kisilik alim banka sınavı çakisiyo denilerek ertelendi istek dogrultusunda. Bi daha da gormedik bilmeyenler icin söylüyorum.