2020 Vergi Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
Guy dan hemen sonra ne güzel olur bir de şöyle 1000 lik ilan
-
valla ilanlar bıçak gibi kesildi.umarım vmy- guy ilanı gelir
-
@voice ilanlar gelmese 2019 için verilen kadro hakları yanacaktı o yüzden yıl sonu bu kadar sıkıştı diye biliyorum
-
@Estevez bu duruma herhalde bir maliye uymadı.Dguy vmy kadro ihdasları alınmadı
-
@zenginmemur orda da yapılanma ile ilgili söylentiler hatta kabine değişikliği ile ilgili söylentiler devrede sanırım tam bilemiyorum nedenini
-
@voice guy ilanı geliodu yakındı?
-
@strtmn evet bunu ben demiştim ama burası maliye her şey olur da demiştim.önlerinde her şey hazır olsa bile resmi olarak ilan gelmeyebiliyor .ki kaldı ki ben vmy ve dguy la ilgili hiçbir şey duymadım .duymadığım bir şeyin ilanı gelir mi gelirse ne kadar sürede gelir bilmiyorum
-
@voice, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcısı Sınavı
@strtmn .ki kaldı ki ben vmy ve dguy la ilgili hiçbir şey duymadım .duymadığım bir şeyin ilanı gelir mi gelirse ne kadar sürede gelir bilmiyorum
Bu kısım nasıl uyandığınızla alakalı tabiki. Bunlara istinaden bir şey demedim çünkü. Sağlık olsun.
-
@strtmn siz demediniz ben önceden guy ilnı gelecek demiştim ona istinaden dediniz sandım
-
Vmy sınavına girmeyi özledim gelsin 1000 değil 100 tanede yeter
-
@Dguy_Guy Dguy, Vmy ve herhangi bir başka merkez veya teftiş kadro 10 kişi gelirse senden bilirim.
-
@Godot Bana sihir bakanlığında referans olsaydın buralarda olmazdım
-
@Dguy_Guy 40 sbd ile referans arıyorsun. Çalışıp 50 sbd yapanlara haksızlık olurdu.
-
9 Aralık’ta VMY, de %5 ayrımı kaldırıldı. Ayni zamanda bakanlıkla toplantılar devam ediyor. Dostlar yakın zaman içerisinde netleşirse gelecektir.
-
@jrobinson2002 yakın zaman dediğiniz 1-2 ay sonra falan mı?
-
@jrobinson2002 kaldırďilar doğru ancak eğitim grup başkanlığida kapatılmiş.Vdk yapılanmada önemli olan alım sayısı olacak.
-
İki haftaya kadar teşkilata yönelik değişiklikler resmî gazetede Yayımlanacak sonrasında insallah ilan sürecine geçilir. Eski usule dönüş var gibi...
-
@jrobinson2002 eski usul nedir hocam?
-
Eli kulağındadır kesin.
-
@onuktekin el ve kulak arasındaki mesafeyi hesaplayamadik bi türlü