Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
-
@IS-LM Kamucuları yine almıyorlarmış, bizi yeteneksiz buldular sanırım
-
@paretowilfredo 500 muu bu bari 3000 olsun
-
Hâlihazirda uzman yardımcısı olanlar başvurmasın valla yeter ya!
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
@aroma Buna da bi tılsım vardır heralde Tılsımlarla @plansız dostumuzun arası iyi, bir fikir verebilir
Beni seçici kurula alın öyleyse, gelen çocuklara şöyle bir bakayım, nihai kararı ona göre verelim @aroma
-
@kaimoğlan alknsdna
-
kaça düşer acaba
-
@IS-LM Puan tahmini yapmıyorum dostum biliyorsun
-
Ben de onursal başkan olayim bari yaştan giremecegim sinava
-
@sbf1983 Ateş Kadehini kandırdık dostum, burda gençlik iksiri falan iş görebilir
-
@paretowilfredo o zaman tamam
-
@plansız kriterlerden biri devlete kapak atılmaz şartına bağlılık Olsun dostum
-
@paretowilfredo hocam seherbaz alımına ilişkin duyumun var mı? Hangi puan türü gelir ve yds ister mi?
-
@paretowilfredo bi kadeh alırım
-
Herkes bu geyiği bekliyormuş meğer
-
@Godot, içinde söyledi: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
Herkes bu geyiği bekliyormuş meğer
Harry'nin patronusu değil mi o
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
@paretowilfredo hocam seherbaz alımına ilişkin duyumun var mı? Hangi puan türü gelir ve yds ister mi?
Dostum ifritler kulis yapmışlar, kurum içi olcakmış bu sene
-
@paretowilfredo üzdü büyük haksızlık bu, hermanie granger i etiketleyip Twitter etkinliği falan düzenlesek belki faydası olur
-
@paretowilfredo sizde mi kurumicindensiniz spekulasyon yapiyosunuz sizde mi onlardansinizndjdksksudhdhska
-
YDS si olanlara başarılar
-
@genclerbirlikli ERİT aracılığı ile ev cinleri de katılır belki. Özgür elf dobby'yi öncülüğünde onları da toplarsak baya katılım olur bence bu kez etkinliğe