Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Marsiyal en son ankara üniversitesinin yaptığı MTA sınavına girdim yds skorum yok 60 barajı vardı ben lisansı ingilizce okudum sınava yakın 10 15 gün hergün gramer ve okuma yaptım 20 de 15 16 yaptım aynı üniversite yapıyor fikir olabilir
.seviye olarak da yds şuan girsem galiba 50 60 arası bir skor alırım -
@Willsmithh MTA yı asym geçen yıl ki tedaş ı anküsem yapmış. Tedaş ta ingilizcede baraj yokmuş ama zormuş.ikisinede giren arkadaşıma göre.
-
@rassal anladım hocam benimde tek tecrübem bu zaten kendim MTA da ingilizce takılmadım için umutlu gireceğim bunada zaten sınava kadar ingilizce çalışmaya devam
-
4 aylık turnesi varmış..
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Ulaştırma müf 2018-19 p 48 den 100. aday 89.62
17 sinde sanayi teftiş belli olacak 160 .aday fikir verebilir şartlar aynı.
Aynı şartları taşıyan sanayi teftiş açıklandı 160.aday 89.77 de kapattı.
-
@Aslan-Reyiz yani bu hesaba göre bu ilan da 87 üstü falan kapatır gibi mi?
-
@Aslan-Reyiz hocam bu sınavda ingilizce barajı var o baya etkiler bence
-
@Willsmithh katılıyorum hocam size illaki etkisi olacaktir
-
@Willsmithh Sanayide ingilizce yok 50-70 kuralı var ,elektirik de ingilizce var baraj 50 diğerleri 60 genel ort 65 kuralı var .Bence ing 50 barajı cok da etkilemez.YDS değil sınavda var çünkü.Ama yine 87 üzeri kapatır gibi.
-
84 e düşmez degil mi bosuna ptt ye yorulmaya degmez
-
@70kuralliii o puanlara çok zor
-
@70kuralliii ben 86 ile kapatır diyorum
-
88 gibi kapatır
-
Arkadaşlar sitedeki başvuru formunu elle mı dolduracağız yoksa bilgisayar üstünden mi ?
-
@modigliani-0 ben elle doldurup elden teslim ettim hocam. Bişi demediler teslim ederken doldurma şekliyle alakalı
-
@Shadowmoon tamamdır hocam eyvallah
-
Arkadaşlar fotonun birisini forma yapıştıracağız diğerini nereye koyacağız başvuranlar nasıl yaptı?
-
@scofieldmustafa dün başvurdum ben birini forma diğerini kendi alıyor benden ikitane aldı ama beğendiyse demek ki
-
@friedman-25 yani yapıştırma islemini siz yapmadınız değil mi hocam
-
@scofieldmustafa Ben fotoğraflardan birini kırpıp forma yapıştırdım birini de dosya içine attım hocam