29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Tecrübeli arkadaşlar biliyordur, geçtiğimiz senelerde mülakatların bitim tarihiyle açıklanma tarihi arasında ortalama kaç ay/gün sürüyor sonuç işlemi?
-
@CosmoKramer çok tecrübeli değilim ama 1 ay sonra falan belli oluyor diye biliyorum genel olarak
-
@elitnur ben bir tek geçen seneki süreci biliyorum hocam, 29mayıs-2ağustos, burada da konuşuldu, geçen seneki süreci sıradışı olarak mı görmeliyiz o zaman?
-
İdari hakimlik Mülakat tında hangi soruları sordular arkadaşlar ... hangi alanlara ağırlık verilmeli sizce
-
belirli bir alan yok ama iyuk ezbere bilinmeli bence
-
@birsorumolacaktı size hangi soruyu sordular hocam
-
@idarihakimmm her zaman aktif olan arkadaş mülakat günü kendisindeyken niyeyse bi girmez oldu bak şimdide sana cevap vermiyor çok akıllı (!)
-
Adliler bitmeden idarinin aciklanma ihtimali yok mu hic ?
-
@necipuysalll hukukçu olup, hem adliyi hem idariyi kazananlar var hocam. tüm mülakatlar bitmeden açıklanmaz mantıken
-
@Abdurrahim idariyi kazanan hukukcularin cogu alinacak zaten 3 5 kiside adliye kaydirilirsa bi an once aciklansa olumlu olumsuz diger sinavlara hazirlansak cok guzel olur ne sinav ne mulakat en cok yoran beklemek
-
@necipuysalll sizin dediğiniz benim de işime gelir hocam ama öyle bi şey olacağını çok sanmıyorum açıkçası. beklemek zor haklısınız
-
Acaba idariyi kazanan İİBF'lilere adli hakimlerin ve hukukçu olan idari hakimlerin bakış açılarını nasıl oluyordur merak ettim de.
-
@MiraKar bu soru çok tartışma yaratır, beklemenin verdiği gerginliğin boşalım alanını oluşturur, aman diyim
-
@CosmoKramer neyse bir olalım da o zaman yaşayarak görürüz
-
Açıklanması uzamasın da herkes önünü rahatça görebilir umarm
-
16 Şubat'ta cimere yazmistim kaç hukuk kaç İİBF var diye listede, cevap vermişler 2-3 gün önce, özel arastirma ve degerlendirme gerektirdiğinden dolayı cevaplanmamistir yazıyor. Bu ortalıkta dolaşan 89-211 sayisin nerden cikti acaba ve gerçek sayı nedir merak ettim iyice
-
Açıkcası en az 200 kişi iibf olduğunu düşünüyorum. Hatta 230 bile olabilir. Hukukçular gerçekten çok şanslı
-
@2pacalypse klasik
-
@birsorumolacaktı neye dayanarak söylüyorsunuz? Gördüklerinize duyduklarınıza göre mi?
-
@2pacalypse eskiden cevapliyolardi 2dir aynı yanıtı veriyorlar.acaba 300 kişilik listeye bakıp kac kişinin iibf/hukuk olduğunu tespit etmek kac dk yi alır