29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
4 kişi 90 saniye
-
300 kişide hukuk iibf dağılımını öğrenebilmemiz için ankete katılabilir misiniz arkadaşlar
-
@birsorumolacaktı işte bu kötü oldu
-
Cümlemize hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşlar
-
Hayırlı olsun hepimize
Peki şimdi ders çalışmalı mıyız detaylıca yine -
whatsapp grubu kuruldu mu arkadaşlar?
-
Selam hayırlı olsun Referans Savaşları başlasın bir hukuçu olarak inşallah İİBF li arkadaşlarımız çoktur zaten alsa alsa max 20 alcak ve onu da isterse alacak onların durumu daha sıkıntılı güçlü olan kazansın
-
Benim de kısmetse ilk hakimlik mülakatım olacak Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. Tabi bunun yanında dün akşam yine bir deprem gerçeğiyle daha yüzleştik. Elazığ'da, Malatya'da ve depremden etkilenen civar illerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılara acil şifalar ve umut diliyorum. Çok şükür ki Malatya'da yaşayan abimler depremden etkilenmemiş sağlık durumları iyiymiş
-
@idarii yazık
-
@idarii iibflilere
-
Hareketlilik tahmini ne zaman başlar sizce evrak teslim süreci falan?
-
Arkadaslar surec bundan sonra nasil isleyecek bilgi verebilcek olan var mi ?
-
Anlaşılan herkes ilk kez giriyor
-
@zubizubi geçen seneden kazanan adlici bir arkadaşım haziran ayında mülakata girmişti soy ad baş harfine göre mülakata giriliyormus en erken mart ayında başlar diyorlar duyduğum bunlar ama bilgim yok
-
@elitnur surec cok uzun malesef yokmus gibi davranmaya caliscam kpss ye hazirlanmak daha mantikli geliyor hazirlanirken de aciklanip olumlu olursa da tadindan yenmez
-
@zubizubi ben de öyle yapacağım hocam 2019 kpss den puanım var guy ilani bekleniyor ona odakların puanınız varsa
-
@elitnur var guya hazirlanirken kpss de aradan cikar zaten tek bir yere bagli kalmamak gerekir sonumuz iyi olur insallah
-
@RootofAllEvil geçen sene de 29 unda yapılan sınav 22 ocakta açıklanmış. Mülakat başvuruları e devletten 20-27 Şubat arası toplanmış. 10 Nisan civarında da mülakat olmuş, 2 ağustosta da açıklanmış. Diğer sınav süreçlerini bilen arkadaslar da yazsa az çok fikir sahibi oluruz. Geçen sene çok ütopik bir seneydi çünkü malum yerel seçimler.
-
@2pacalypse ondan önceki Haziran sınavına girenler yıl bitmeden işe başlamışlar benim şu an savcı olan bir arkadaşım var ondan öğrendim. Her yıl değişiyor demekki geçen yıl çok uzun sürmüş.
-
@kd16 bu seneki alım 1300. Yani geçen seneye göre 300 kişi daha az.
Bu da demektir ki 900 kişi daha az mülakata katılacak. Bu da işleri en azından 1 ay hızlandırır bence. Ama bürokrasi bu işlerde malum kaplumbağa hızında. Umarım çabucak sonuçlanır..