29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Berkan13 hayır yani son yazdığımın sonuna ünlem koymayı unutmuşum anladım da çok fazla kişi varmış vay be demek istedim kolay gelsin
-
@Berkan13 Avukatlıktan geçiş 200 olması lazım.
-
@labrisa 100
-
Ahmet Nohutçu’nun 15 haziran duyumu doğru çıktığına göre bitiş tarihi olarak söylediği 24 temmuz da doğru o zaman. Mülakatların hızlı bir şekilde sonuçlanacak olması çok güzel oldu.
-
@kilici Ahmet nohutcu gözümde tek otoritedir artık bu konularda adam şu belirsizlik ortaminda nokta atışı yaptı valla helal olsun bir ara inanmıştım Eylül olacağına yav.
-
@Pinky hocam il göç bekliyorsun dimi? Biz de bu mülakatı 23 ocaktan beri bekliyoruz, az sabır sizinki için erteleme ilanı bile gelmedi, daha yeni yeni planlıyor dahi olabilirler.
-
Link var mı bakan bey açıklaması için
-
@birsorumolacaktı adalet bakanlıgı twitter hesabında var hocam konuşması
-
@kilici, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Ahmet Nohutçu’nun 15 haziran duyumu doğru çıktığına göre bitiş tarihi olarak söylediği 24 temmuz da doğru o zaman. Mülakatların hızlı bir şekilde sonuçlanacak olması çok güzel oldu.
Mulakatlarin aciklanma tarihinide mi soyledi
-
@zubizubi Evet 15 haziranda başlayacak dedi
-
Normalde sıralama nasıldı şimdi gene aynı sırayla bu sefer ağustosta bitecek gibi mi olacak sizce yoksa hepsini hazirana toplamazlar hehalde vakit az
-
@zubizubi Hayır mülakatların bitiş tarihini söyledi. 15 haziran-24 temmuz arası olarak.
-
Kimin hangi gün gideceği ne zaman belli olacak?
-
@kilici yoksa bir dönem uygulunan 7şerli mülakatlar gibi mi olucak? Eski takvim 2aydı, şimdi bu 1 ay olucak bu hesapta.
-
@2pacalypse evet 1 2 mülakat ve 2020 kpsseden önce guy vmy dguy sgk dnt gibi kadrolara ya da 2020 kpss ye zaten girecem sonrası için de olabilir dediğim kadrolar gelecek ilanlar ama benim umudum yok 4200 kişilik mülakat yapılıyorsa 800 kişi de yapılır mı yakınlarda diye düşündüm ama sanmıyorum sizlere kolay gelsin
-
@Pinky İnşallah en yakın zamanda olur dostum, belirsizlik çok çok zor bişey seni buradaki insanlardan daha iyi anlayan olmaz emin ol. İçişleri bakanlığı çok iyi çalışıyor aslında adamlar korona döneminde bile mulakqt yaptı neden sizi almıyorlar acaba?
-
@2pacalypse yok kurum iyi bakanlık iyi hızlı kurumlardan biri onda sıkıntı yok zaten il göçe iyi hazırlanıp çok bekleten kurumlarla mesela sgk gibi uğraşmak istemiyordum bana yetecek bir kadro ilerde de merkez göçü zorlayacaktım ben bize ihtiyaç kalmadığını düşünüyorum onun için umudum kalmadı kim ne derse ilan geldiğinde sınırlarda hareketlilik vardı avrupaya gitmeye çalışanlar ülkemiz girenler o dönemde hatırlayın haberlerde filan ilan geldi o aralar işte şu salgından dolayı sınırlar da kapalı zaten bu koronanın etkileri tamamen bitip sınırlar da açılana kadar umudum yok o da 1 2 yıl sürer gibime geliyor
-
@kilici sayın bakanın konuşmasında bitiş tarihi ile ilgili bir açıklama yok. Umarım 24 temmuzda tamamlanır.
-
@Zarahustra Ben ahmet nohutçuyu kastederek söylemiştim zaten 24 temmuzu. @CosmoKramer Hiçbir fikrim yok hocam başlayınca öğreneceğiz hep beraber.
-
tam tarihlerimiz yarın gelir