29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar mülakat temmuz ayının ortasında olsa bile açıklanması değişmez bence. Eylül ekimi yine bulur ama tabi haziranda başlaması gerek bunun için. Ama öngörüm şudur ki kaymakamlık gibi bu sınavından mülakatından sonra uzun sürmeyeceğidir.
-
Mülakatlar ertelendi arkadaşlar. Tarih belirtilmemiş.
-
Arkadaşlar sessizlik hakim olmuş buraya da. Hazirana olma ihtimali nedir sizce mülakatların zaten adli grup haziranda başlayacaktı sanırım belki bizi de onlardan hemen sonra temmuza koyarlar belki
-
@birsorumolacaktı haziran erken gibi. Mülakatlar da avukat idari yargı ve adli yargı sıralamasında yapılacak sanırım. Adliden sonraya ekleme şeklinde değil de yeni bir takvim oluşturma şeklinde.
-
Vaka artış hızındaki düşüşle beraber haziran ayında normal yaşantımıza döneceğiz gibi görünüyor. Bu yüzden Haziran sonu veya temmuz ayı başında mülakatlar başlar tahminim.
-
@kilici hocam normal yaşantımıza dönme gibi bir durum aşı öncesi söz konusu değil. Normalleşme başlayacak sadece. Adım adım tedbirlerde gevşeme olacak. Umarım kısa sürede mülakatlar yapılır. Ancak rakamlar düşüyor diye rehavete kapılmamak gerekli.
-
@Mambaa Biliyorum evet aşı bulunana kadar yaşantımız eskisi gibi olmayacak ama mülakatların da yapılması lazım bir şekilde. Önlemlerin gevşemesiyle birlikte gerekli tedbirler alınarak yapılabilir bence mülakatlar.
-
@kilici ben de aynı fikirdeyim
-
Mülakatların 6 haziranda başlaması planlanıyormuş.
-
@kilici ilk once hangi grup basliyor bilginiz var mi
-
@rodin bilgim yok ama yine aynı sıralamayla olur büyük ihtimal. Bu arada yanlış yazmışım düzeltiyorum 8 Haziran olacak.
-
Takvim yakında paylaşılır haziran planı varsa. Corono dolayısıyla gün sayısı artacaktır diye düşünüyorum.
-
Bilgi kesin mi peki, ne zaman mülakatlar olacağına dair? 8 haziran yakın bir tarih
-
Adli tatil mülakatları etkiler mi acaba? Etkilerse mülakatların temmuzdan önce bitirilmesi gerekir ya da yarıda keserler diye düşündüm öylesine bir tahmin
-
@elitnur bu sene muhtemelen adli tatil olmayacak su an dogru durust dava gorulmuyor bi nevi simdi tatil yapiyorlar
-
@kilici, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Mülakatların 6 haziranda başlaması planlanıyormuş.
Bu bilgiyi de themis paylaşmış bu arada. Benim de oradan haberim oldu.
-
aralıkta bir sınav daha yapılması ihtimali nedir sizce arkadaşlar?
-
@kilici kesin net biri birşey çıkıp dese keşke. Hazirana bir şey kalmadı aslında. Haftaya bir şeyler açıklanır belki
-
@birsorumolacaktı themisin paylaşımında bakanlığa ait resmi evrak da vardı orada yazıyordu bu bilgiler. 8 haziran planlandıysa haftaya pgm den duyuru gelir tahminim.
-
Haftaya ben de duyuru bekliyorum şahsen. Adliyelerin de 1 Haziran'da açılması planlanıyor duyumları geliyor avukat çevrelerine. Savcılıktan yazılar falan gelmiş. Gruplarda dolaşıyor.
Mülakatın kesinlikle yazın yapılacağı belli zaten ikinci dalga konusundan dolayı. O yüzden artık ufak ufak hazır olmakta fayda var. Umarım hızlandırilmis bir süreç olur ama günlük 100 kişi çok fazla. O yüzden zamana yayarak az az yapabilirler.