29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@hideaways11 hocam inanın ben de olabilecek en hızlı şekilde bitmesini istiyorum ama adam yıllardır bu işte çalışan bir hoca. Canlı yayında bu soruya neden bu netlikte cevap versin duyumu olmasa? Yakında başlar diyip kestirip atabilirdi..
Jest ve mimiklerinden duyum aldığı havası uyandırdı bende. Ikinci dalga konusunda katılıyorum, sonbahara kısa bırakmamaları lazım.İnşallah doğru değildir dediğim gibi ama boş konuşmuyor gibi..
-
@2pacalypse, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
46:40'dan itibaren izleyince dershane hocamiz ilanın temmuzda mulakatlarin Eylül'de sonuçların Aralık sınavından 10-15 gün öncesinde olduğunu söylüyor.
Inanasim gelmiyor ama çok net konusuyor. İnşallah doğru değildir yoksa 5-6 ay bu sürece devam
Videoya girişte "Umut ediyorum ki takvim yakın zamanda açıklanacak" diyor, daha sonra ise kesin bir dille "Temmuz'da ilan gelecek Eylül'de mülakatlar başlayacak" diyor. Bana biraz çelişkili geldi.
-
2021 sınavı mülakatlarının açıklanma tarihi ne zamanmış onu da söyleseymiş bari
-
@2pacalypse hocam nerdeyse 6 aydır evdeyiz mülakat bekliyoruz ben bir 6 ay daha beklersem gerçekten 1 senemiz boşa gitmiş olacak öyle bir şey olmayacak diye ümit ediyorum. Ayrıca benim duyduğumda ilanın yakın zamanda geleceği yönündeydi umarım doğru çıkar
-
@mosca yani insallah çelişkili ve yalandır. Zaten tanımam etmem, WhatsApp grubunda muhabbeti geçtiği için burada da paylastim. Yoksa bana kalsa bu Çarşamba ilanı bekliyordum. Ama takvimden kastı temmuz ayı içerisinde sürecin belli olması olabilir. Neyse umarım bu hafta takvim aciklanir, haziran ayı içinde başlarız. Ama Eylül derken çok emin gibi konuşuyordu. Yaşayıp gorecegiz artik, bence bizim de bakanlığı arayıp bir şeyler yapmamız lazım bu evrede. Göz göre göre 3 ay boş yere bekletilecegiz, 2020 sınavına hazırlanmak imkansız olacak.cogu mülakat bekleyenler için. Bence bir etkinlik yapmamızın vakti geldi
-
@hideaways11 yüzde yüz katılıyorum, umarım yalandır, ben sadece hakimlik sinaviyla senelerdir uğraştığı ve tanıdıkları olabileceğini düşündüğüm bir hoca olduğu için attım buraya. Benim de moralim çok bozuldu. Belirsizlik, 1 dk surecek bir olay için boşuna beklemek çok zor. İnşallah ilan gelir. Bu evrede yapabileceğimiz bir şey var mı onu düşünüyorum, twitter, telefon tarzı? Biraz baskı oluşturmamız lazım 3900 kişiyiz yahu
-
@2pacalypse bayramdan sonraki 1 hafta ilan gelmezse zaten bir homurdanma başlayacak gibi duruyor hakkımızda hayırlısı hocam bakalım
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@Pinky duyurusunu yapmak için geciktiler diye düşündü galiba ben de öyle düşünüyorum
@Pinky -
@2pacalypse bence de bir şeyler yapmalıyız çünkü zaman gidiyor ve sesimizi duyurursak bizi öncelik sıralamasında öne çekebilirler, mülakat eylülde başlarsa bu süreç 2021e sarkar kesin
-
@birsorumolacaktı kesinlikle carsamba persembe veya diger haftabasinda birseyler yapmaliyiz 3900 kisiyiz surec uzadikca stres basiyor bakanı bakan yardimcilarinı personel genel mudurlerini yardimcilarini etiketleyip etkinlik falan yapmaliyiz
-
arkadaşlar merhaba, öncelikle iyi bayramlar. bugün a. nohutçu isimli hoca instagram yayınında mülakat duyurusunun bayram sonrası geleceğini ve mülakatların 15 haziran-24 temmuz arasında yapılacağını söylemiş.
15 hazirandan itibaren 6 gün avukatlıktan geçiş, 3 gün ise idari yargı mülakatları tamamlanacakmış. ardından da adli mezun mülakatları olacakmış. bana bu duyum daha makul ve mantıklı geldi zira adli tatile yalnız 4 gün sarkıyor. gerçi önceki yıllarda ağustos ayında dahi mülakat yapılmıştı.
umarım takvim bu şekilde ilerler ve fazla uzamadan hayırlısıyla sonuçlanır. bu sene korona yüzünden aşırı bunaldık, inşallah en kısa sürede düzlüğe çıkarız.
-
bu bilgiyi verdiği instagram hesabı "hakimliksınavi2020" canlı yayını kaydedip yükleyecekmiş.
bu arada konu dışı olsun, jordan'ın last dance belgeselini izleyen oldu mu? jordan'ın kötü bir adam olduğunu biliyordum da bu kadar yalancı ve kinci olduğunu bilmiyordum. şahsi görüşüm kobe jordan'dan fundamental, estetik ve yetenek açısından daha ilerideydi ancak iş en iyi oyuncu konusuna gelince en iyisi lebron.
-
@Berkan13 duyurunun bu hafta gelmesi lazım o halde. İnşallah doğrudur.
-
@Berkan13 hocam LeBron 15 koca yıl boyunca sıfır sakatlikla ve hep aynı tempoyu koruyabilen insanüstü bir yaratıktır. Ama tarihin en iyisi M.J'dir. 6-0 çok başka bir seviye. Bunu 2 yıl emekli olup gelerek devam ettirmek daha başka bir seviye LeBron 3-5 finallerde, 2016 şampiyonluğu bir 2-3 şampiyonluk değerinde tabi ama
-
@Berkan13 Ben şu kısmı anlayamadım; 15 Haziran-24 Temmuz arası hafta sonlarıyla birlikte 40 gün. Hafta sonları da mı mülakat yapılacak? Yapılırsa günlük ortalama 100 kişi almaları gerekiyor, salgın şartlarında bu sayı biraz fazla değil mi?
-
@naa önceki mülakatta sadece öğlenleri mülakat vardı. Şimdi sabah öğlen alacaklarsa bitebilir.
-
@2pacalypse Onu bilmiyordum. Bir de şu noktaya takılıyorum. 14 Büyükşehir ve Zongukdak'a giriş-çıkış yasağı 3 Haziran'da bitiyor. Uzayıp uzamayacağı da belli değil. Uzarsa ne olacak?
-
@naa içişleri bakanlığı 2 hafta önce mülakat yaptı açıkladı bile hocam. Ayarlanır o çok sıkıntı değil
-
@Berkan13 oha hocam dersi ne zaman çalışcaz biz
-
@hideaways11 ne dersi çalışıyorsunuz, hayırdır? sizin ilk mülakat sanırım