2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Bu sene gelir mi acaba idari yargı
-
Evet bencede şuan en çok sorulması gereken soru bu bence... Bu sene idare gelecekmi....
Bu konuda hiç duyum veya Bi araştırman varmı üstad... Ara soğumadan tekrar planımızı yapsak önümüzü görsekte çok iyi olacak...
-
@ignoRe bu hesap pareto nun hesabı değil hocam
-
@Migration06 doğrusunu yazalım o zaman. @paretowilfredo üstad bu yıl için duyum var mı olur mu idari
-
Çalışmaya başlayan var mı arkadaşlar??
-
@kendinehakime biraz biraz diyelim daha tam geçmedi sınavın etkisi
-
@yourdreams, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kendinehakime biraz biraz diyelim daha tam geçmedi sınavın etkisi
Mutlaka kullanın dediğiniz 2019 sınavında memnun kaldıgınız kaynakları paylassak
-
kpss a dan sonra çalışsak acaba konular yetişir mi
-
@kendinehakime kanun okuyun arkadaşlar soru kökleri bire bir kanundan kopyala yapıştır biçiminde geliyor. Detaya gömülmeyin. Son ay bol soru ve ezber yapın. Sınav şansıda varsa olur. Başarılar dilerim.
-
Konu çalışmayan bir kişi sınavda 10 soru rahat kaçırır .
-
@kendinehakime vergi de kanunla izahatten ortak çalıştım bu sınavda.Güzel,akılda kalıcı ilerlenebiliyor. Ne konusuz ne kanunsuz olmaz diye düşünüyorum.Zamanda varken sindire sindire gitmekte fayda var.
-
@kendinehakime ben başladım hocam. İktisat ile başladım, hukukta da bir ozel bir kamu ilerliycem. En yapamadiklarimla basladim. Makro - mikro, idare, medeni çalışıyorum bir günde. Umarım bu istikrarimi korurum tabi
-
Hakim- savcı yardımcılığı çalıştayında bakan konuşma yapıyor şu an hukuk meslekleri giriş sınavının bu sene hukuk fakültelerine girenlere uygulanacağını belirtti çok yüksek ihtimal eski usul ile Aralık 2020 de sınav olacaktır
-
Idari yargi on sinavi bu yil olacak mi ? Tamam yeni cikarilan kanunda gecici bi madde de 2019 yilindan sonra uniye kayit yapanlar icin gecerli olacak diye bir madde var da adi ustunde gecici madde cok rahat kaldirilanilir. Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa yazabilir mii
-
Merhaba arkadaslar çalıstayda 2021 de hakim yardımcılığı geleceğine dair konuşmalar vardı sizce son kez hakimlik sınavı gelir mi 2020 de ya da 2017 gibi sınavsız mı gecırırız ne dusunuyorsunuz?
-
@gizemce gelebilir gelmeyebilir henüz daha erken konuşmak için. iibf mezunu iseniz kpss A odaklı çalışın bence sadece hakimliğe bel bağlamak büyük risk
-
@hakimehanımm geleceği netlesince maalesef geç kalınmış oluyor umarım bir netlik kazanır
-
@gizemce inşallah
-
@gizemce kpss çalışarak yolunuza devam edin kpss den sonra hakimliğe dönersiniz ben geçen sene kpss dershanesine giderken dershanede muhasebe görüyordum eve gelip hakimlik için hukuk çalışıyordum 403. Oldum dershane tüm vaktimi almasina rağmen . Bu sene kpss den sonra eylülde başladım nasip oldu mülakata kalmak. Geç olmaz siz yeter ki tempolu çalışmayı alışkanlık haline getirin
-
@2020son_, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kendinehakime ben başladım hocam. İktisat ile başladım, hukukta da bir ozel bir kamu ilerliycem. En yapamadiklarimla basladim. Makro - mikro, idare, medeni çalışıyorum bir günde. Umarım bu istikrarimi korurum tabi
Benim de iktisat çalışmama gerek nedense elim hiç gitmiyor Kanun okuyorum sürekli.