2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@birsorumolacaktı inanılmaz bir akıl yürütme , kim konuşuyor nasıl konuşuyor ve siz hangi ara duyum aldınız mükemmel işçilik
-
@birsorumolacaktı bir duyumunuz mu var hocam?
-
@birsorumolacaktı sen virüs olayı olmadanda, bu duyuru olmadanda yaniii çok önceden sürekli bu sene sınav yokk diye forumda paylaşım yapıyorsun... Ama bir kere duyum mu tahmin mi sorularına cevap verdiğini görmedim... Anlamıyorum herşeyiin muamma ve zor olduğu şu dönemde bu kadar belirsizlik içinde böyle insanları demotive edecek şeyleri net bir bilgi gibi söyleyebiliyorsun sınav yok diye.... Şuan kimse varmı yokmu bilmiyor.... Tek net olan şey bu... Amaç ne ben anlamıyorum gercekten.... Biraz iyi niyet Lütfen!
-
Bu sene olacağı yönünde bir planlama vardı bunun ertelenmesi salgının bitme tarihine göre değişir o yüzden şuan kesin olacak ya da olmayacak demek doğru değil bencede. Mülakat tarihleri 2-3 ay gibi bir süre ertelenirse mülakatlar hızlı açıklanır güvenlik soruşturması hızlı yapılır bi şekilde telafi edilir ve bu seneki alım planını değiştirmezler diye düşünüyorum .
-
Themis idari yargi güncellenecek mi bu sene bilen var mi ? umit kaymak veya ismail ercan in mail adresine ulaşabilir miyiz ?
-
Ben ara vermeden çalışmaya devam edip aralıkiçin sınavı hazır beklemek taraftarıyım.Neler yaşandı ,neler gördük ,zaten her yıl sınav olmayacak konuşmaları ortaya çıkar.Doğrudur olağanüstü bir durum ve belirsizlik hakim ama ben yine de ne olacağı belli olmadığı için hazır bekleyelim derim .Bir bakmışız haziran temmuzda herşey normale dönmüş mülakat yapılmış ,sınav ilan edilmiş..Bilemeyiz...Nacizane fikrimdir.İyi çalışmalar..
-
İleti kaldırılmıştır
-
arkadaşlar idari hakimlik 2017-2018-2019 soruları elinde olan varsa paylasabilir mi
-
Dostlar,
Son baskı Adli ve İdari Hakimlik Çıkmış Soruları olan Müessir Soru Bankası setimi satıyorum.Yarı fiyatına satıyorum. İnternetteki fiyatlarına bakabilirsiniz. Tek soru dahi çözülmemiştir. Birtakım sorunlardan dolayı hazırlanmaktan vazgeçmiştim. Evde kutusunda duruyor. Ankara içi elden teslim yapabilirim, diğer illere kargolayabilirim.
Mesaj ile ulaşabilirsiniz, kitap hakkında detaylı bilgi verebilirim.
-
2019 idari hakimlik mülakatı gündeme düşmüşken 2020 idari hakimlik sınavına heveslensem mi son düzlükte ufuktaki olasılık nedir dostum @paretowilfredο
-
@aroma, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
2019 idari hakimlik mülakatı gündeme düşmüşken 2020 idari hakimlik sınavına heveslensem mi son düzlükte ufuktaki olasılık nedir dostum @paretowilfredο
Belli oldu mu hakimlik yeni mülakatları??Ben de bir yandan icra müdürlüğü mğkalatını beklıyorum.
-
@kendinehakime mülakat sayfasında 8 haziran diye konuşulmuş hocam.
-
Aralıktaki sınavı 2 puan ile kaçırdım . Bir soruyu optige yanlış işaretledim bir soruyu da yanlış okumuşum . Şimdi tekrardan takatim yok. Ama çok da istiyorum . Biraz yilmislik biraz yorgunluk . Bakalım . Hakkımızda hayırlısı
-
@vasathane, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Aralıktaki sınavı 2 puan ile kaçırdım . Bir soruyu optige yanlış işaretledim bir soruyu da yanlış okumuşum . Şimdi tekrardan takatim yok. Ama çok da istiyorum . Biraz yilmislik biraz yorgunluk . Bakalım . Hakkımızda hayırlısı
Aynı durumdayız ama yılmayın bence.Kazanan arkadaşlarımızın çoğu 4. 5. girişinde kazanıyor.Önemli olan haketmek için vazgeçmeden ısrarla emekle devam etmek.Bu kez oalcak deyip alın kitabı kalemi:) Yalnız değilsiniz aynı durumda bizler de varız.
'' Uçamıyorsan , koş; koşamıyorsan , yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''Elbette karşılığını alacağız, demek ki daha zamanı değildi.Sanıyorum sizin de şuan bir işiniz var,buna da şükür edip bu rahatlıkla sınava hazırlanma potansiyelimiz olduğunu nimet görüp devam etmek gerek .İyi çalışmalar hepimize. -
2019 soruları elinde olan var mı?
-
@vasathane aralık'taki sınavda, ösym'nin saçma bir gerekçeyle uzlaşma sorusunun cevabını değiştirmesinden dolayı 307.oldum. bu işi istiyorsanız eğer, çalışmaya devam edin. "bu sınavda bu iş olacak" motivasyonu ile başlayın. ben hem o soru ile ilgili hukuki mücadeleme devam ediyorum hem de yavaştan çalışmalarımı sürdürüyorum. mücadele etmezsek olmuyor maalesef.
-
@aroma Mülakatların yapılması planlandığı gibi çabuk olursa neden olmasın dostum. Ama öngörmek için halen erken ne yazık ki. Sonbahara doğru biraz daha net konuşulabilir diye düşünüyorum, beklemek lazım.
-
@paretowilfredo bir iibfli olarak idari yargı hakimliğine hazırlanmak istiyorum. Ciddi anlamda ilk hazırlanmam olacak. Benim gibi ilk defa hazırlanarak yazılı sınavı kazanan örnek arkadaşlar var mı.
-
@Gizli-Özne Var tabiki ama bu sinava özel olarak odaklanmak gerekiyor bence. benim cogu tanıdığın iibfli bir kuruma atandiktan sonra hakimlik veya kaymakamlik sinavinlari icin masaya oturuyorlar.
-
@Gizli-Özne Amacım moral bozmak değil yanlış anlamayın ama sürece realist bakmak gerek. Bu sınav ha deyince bir yılda olacak bir sınav değil belli bir birikim istiyor tecrübe istiyor istisnalar olmakla birlikte mülakata kalan çoğu adayın bir kurumda çalıştığını görüyoruz ben de çok istemiştim hatta 2 kere girdim ikisinden de 78 aldım ama KPSS odaklı gitmeye karar verdim İnşallah atanırsam bir yere sonrasında denemek daha cazip geldi. eğer KPSS puanınız yoksa ya da yükseltmeniz gerekiyorsa ilk etapta ona odaklanın derim zaten dersler ortak yine sınava girersiniz tecrübe olur, naçizane bir tavsiye