KPSS B 90 Üstü
-
@guyguy26 Kaynağın adını unuttum ya. Pegem miydi acaba? Zor soruların olduğu bir kaynak vardı.
-
matematikte en iyisi budur dediğiniz çözümlü soru bankası tavsiyelerinize talibim arkadaşlar
-
Hocam ben coğrafyadan örnek vereyim pegemin coğrafya soru bankasını çözmüştüm ama baştan sona açıklamalarıyla bitirmiştim ve sınavda 2 yanlışım vardı. Yani bir kere hızlı bir konu çalışıp sorulardan öğrenmek bana göre daha iyi oluyor. Ve pegemde bazı sorular KPSS'de çıkmıştı ben Pegem'in kaynaklarından genel anlamda memnundum. Ama kesinlikle B'ye çok önem vermek gerekiyor.
-
@muhmul5811 kesinlikle b dusunen herkesde pegem olmali
-
@guyguy26 Rüştü Hoca Pelikan Yayınları. Şimdi hatırladım
-
@onuktekin tesekkurler
-
@guyguy26 Rica ederim
-
Kara kutu matematik,
Data tarih,
Pegem paragraf,
Yargı coğrafya,
Her hâlukarda ALES Türkçe ve matematik.
Şimdilik bu kaynakların sağlam olduğuna ilişkin bilgi toparlayabildim.
Video ya da konu anlatımlı kitaplara, ben misali tahammül edemeyip sorulara dalmak isteyen varsa diye belirteyim dedim. -
@onuktekin hocam bu dediğiniz ayrı ayrı olan dilbilgisi ve paragraf soru bankası kitapları değil mi?
-
@onuktekin Rüştü hocanın dil bilgisi kitabı iyi mi hocam
-
@karamell sadece paragraf. dil bilgisi kitabı ayrı.
-
@Su28A paragrafı kitabı çok övülüyor ama dil bilgisi hakkında bilgim yok.
-
@cemalicoşan hocam karakutu matematik almaya karar verdim ama iki cilt halinde olana tamami cozumlu çıkmış sorular diyor. Diğer soru bankasi halinde olan birden fazla kitap olan mi yoksa ben mi yanlış bakıyorum?? Çıkmış sorular istemiyorum açıkçası sadece cozumlu soru bankasi saniyordum bilginiz var mi bu konuda ?
-
@karamell inanın detayını bilmiyorum. Derece yapan arkadaş tavsiye etti. Detay vermeyince o, ben de yazmadım.
-
@karamell kara kutu ben çözdüm evet çıkmış sorular sadece.
-
Benim gibi matematiği kötü olan var mı sırf bunun yüzünden B den korkuyorum A grubunda derecesi olan birisiyim ah matematik ! Tavsiye olarak ne yapılır bu duruma çözümü olan ?
-
@kemankeşş Bugün bir video izledim bununla ilgili. Bir göz atın isterseniz. https://youtu.be/vUtjq5Ach9I?t=83
-
@onuktekin teşekkürler
-
@kemankeşş Rica ederim
-
@kemankeşş kardeşim karakutu çöz baya soru var içinde benzer çıkıyor zaten çoğu değişirse bir problem değişir ben almıştım geçen senede çok çözmedim ama iyiydi