Coronavirüs Salgını
-
@Baelish sayı 47 ve hep yurtdışı temaslı . Sokağa çıkma yasağii su Durumda lüzumsuz bakılıyor sanırım
-
@Su28A O sayı katlanır dostum. Ben ne yazık ki çok umutlu değilim. 2 gün önce tek haneliydi sayı. Tabi sokağa çıkma kararı kolay alınabilecek bir karar değil. Şu an bıçak üstünde yürüyoruz..
-
Az once markete ugradim, tenha olur diye ancak yanilmisim kalabalikti, haftasonu gunduz yapacagim bundan sonra. esim izinde kizimla evdeler bu hafta. Biz de gidiyoruz işe fakat elzem acil bir isimiz de yok aslinda, denetime vs cikmiyoruz. Yillik iznim cok, kullanacagim duruma göre. Markette fark ettigim bir sey, insanimiz bencil maalesef. Eldivenini maskesini alisveris arabasinin icine atmak nedir ya?! Kendimize cok dikkat etmeliyiz.
-
ekpss (engelli kpss) sınavı ertelenmiş...
-
Kardeşim kutsal topraklardan daha yeni dönmüşsün. Dinimizin 1 insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir düsturu ile yoğurulduğunu biliyorsun. Temizlik imandandır diyen bir Peygamberin (SAV.)ın ümmetindeniz. Devletimiz bir tedbir almış umreden dönenleri milletin sağlığı için karantinaya alıyor. Sen 28 kişi bir araya gelip otobüs kiralayıp karantinadan kaçıp yollara düşmenin hesabındasın. ALLAH akıl fikir versin. Ne diyeyim ki!!!
-
"Zina, evlilik dışı ilişki, eşcinsel, evlilik hayatında anal ilişki ve regl döneminde ilişki. Bu yasaklar rahim olan rabbimizin koyduğu yasaklardır. Bu yasaklara riayet ederseniz pek çok hastalığın önlemini henüz daha oluşmadan almış olursunuz”
Ali Rıza Demircan / Show Business
-
@strtmn kafayı yemişsiniz hala aynı yobazlıklar .en büyük virüs sizsiniz sizn gibi insanların özel hayatına burnunu sokanlar siz yapmayın cennetinize gidin
-
@strtmn hocam bunun gündemde ki olay ile ne ilgisi var
-
@kemankeşş ya bırak bu yobazlar 4 kadınla cinselliği sağlık ahlak açısından açıklayamayan ,her şeyi dine bağlamya çalışan işine geleni fetva veren cahil virüs topluluğu .asıl bunlar covid19 dan daha tehlikeli ve kökünü kurutmak çok zor .
-
@80üstamadnnmsz dinen dediği doğru da hocam arkadaş virüsün kökenin insandan oluşmadığını bilmiyor sanırım kökeni insan değil
-
@80üstamadnnmsz sen böyle anlama diye sonuna Show Business diye ekledim ama öyle olsun bakalım @kemankeşş dostum, ana akım medyada söylendi tüm bunlar. Virüs vb birçok hastalıkla bu şekilde mücadele etmek gerekirmiş.
-
Verdiğiniz tepkiler harika. Ne alakası var değil mi? Dediğim gibi ana akım medyada söylendi tüm bunlar... Benim görüşlerim değil yani
Ayrıca ana akım medyada söylendiği için yazdım, tüm kamu biliyor yani. Tweetter'da da baya gündem oldu. @mk-ank hocama kalsa, silerdi. Silmesi de gerekirdi. O kadar alakasız. -
@strtmn oraya dikkat etmedim ama gercekte böyle düşünenler var benim sinirim bunlara çıldırıyorum böylelerini görünce dini her şeye alet edip dini ayakaltı ediyorlar .allah akıl vermiş düşünüp de konuşan yok .din yobaxların en büyük silahı olmuş
-
@80üstamadnnmsz yanlış anlaşılma olmuş, özre gerek yok tabi, ilericilik bunu gerektirir.
-
Bu süreçte çalışmayan evde oturan arkadaşlar öncelikle tesekkur ederim. Hepimiz basta sevdiklerimizi sonra baska insanlari korumakla mükellefiz.
Eğer kabul görürse burada evde yapılabilecek şeyleri birbirimizle paylaşabilir film/dizi/ekitap önerilerinde bulunabiliriz.
Hem beden hem ruh sağlığımızı koruyalım. Ben bu süreçte çok fazla derse odaklanamadım. Benim gibi arkadaşlar olduğunu da tahmin edebiliyorum. Çalışsak bile kafa boşaltmak icin birseyler yapabiliriz. dramdan uzak komedi/kara mizah filmlerine yoğunlaştım.
Şuanda yalanın icadı diye bir film izliyorum şimdilik güzel gidiyor.
Önerileriniz varsa izlemeye hazırım
Umarım bu kötü günler de geçecek. O zamana kadar işi olmayanlar olarak lütfen evde kalalım. -
@extraordinary Salgın 2011 yapımı
Sepencer kanunları
-
@kemankeşş hocam ya mümkünse salgınsız ama teşekkür ederim
-
Mekke'de yasayan arkadasla konusuyorum orada camiler kapatilmis sadece market ve eczane acik 145 vaka var olum yok. Adamlar daha tedbirli bizden
-
Turk hac kafilesi varmis orada karantinadan cikartmiyormus polis doktor
-
@gpale Suudi Arabistan en sert tedbirleri alan ülke oldu. Para kazanmalarina ragmen tüm hac ve umre etkinliklerini iptal ettiler. Takdir etmek lazım hakikaten. Umarım şu virüs belasından kurtuluruz kısa bir zaman içinde. Tek duam budur.