2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Elnogate yok hocam tüzel kisiligi
-
@Elnogate hocam içişlerine bağlı tüzel kişiliği yok
-
Bir arkadasima merkez mülakatinda uluslararası koruma basvurusu kararlarini sormuslar bilginize..
-
@Elnogate nasıl kararlarını hocam ben anlayamadım. Uluslararası başvuru çeşitleri mi? Kararı kim verir falan mı yada
-
@extraordinary hocam hızlandırilmıs degerlendirme,idari gözetim ve kabul edilemez başvuru
-
@Elnogate oo cok iyi hicam kolay gelmis insallah buze de denk gelir
-
@Elnogate anladım hocam tesekkur ederim
-
Abdullah Ayaz 1 hafta daha makaminda mi yoksa hemen degisiyor mu
-
Arkadaşlar göçmen nedir gibi bir soruya ıskan kanunu çerçevesinde değerlendirilen göçmen tanımıyla mı cevap vermek gerekiyor?
-
@kemankeşş2 dostum herhangi bir süre yokmuş bu konuda. Devir teslim ne zaman olursa o zaman başlayacaklarmis göreve
-
@extraordinary evet hocam
-
Arkadaslar bu 200 kisilik goc icin guvenlik soruşturması olacak mi olursa ne zaman tam olarak oluyor bilgisi olan?
-
@çölkaplanı Hocam yapıldı diye biliyorum ben, burda baya yazan olmuştu polisler gelip komşuya falan sormuş diye.
-
@Statik anladim hocam bizde hic ses yok ondan merak ettim
-
Merkez göç giren varsa mülakatta sorulan soruları paylaşabilir mi
-
@Statik Hocam bence yapılan güvenlik soruşturması değildi adres teyit amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ki zaten öyle de söylendi. Bana da gelindi mart ayında. Ama umarım süreç hızlı işler ve sonuçlar hemen açıklanır
-
@guyvomen Olabilir hocam, yapılmadıysada inşallah biran önce yapılır ve bekletmeden açıklarlar.
-
@guyvomen bu adres teyit herkese yapılmıyor mu hocam bana kimse gelmedi de ya da geldiyse bile evde kimse yokken gelmiştir umarım güvenlik soruşturmaları da yapılmıştır çabuk açıklanır sonuçlar çok süre geçti yazılı sınavdan şimdiye kadar bu hafta mülakatlar başlıyor herkese başarılı mülakatlar dilerim
-
@Pinky Anladığım kadarı ile herkese yapılmadı. Ankara'da yaşayan arkadaşlarıma yapılmadı en azından. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum bununla bağlantılı olabilir
-
@guyvomen güvenlik soruşturmaları yapıldı bitti(Nisan ayı içinde benimki yapılıp kuruma gönderilmiş haziran ayında olduğumuza göre herkesinki bitmiştir) emniyetten aldığım kesin bilgidir arkadaşlar. Mülakatlar bitince açıklanmaması için bir sebep kalmıyor.