2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar bu mülakatın olduğu yeri taksiciye nasıl tarif edebilirim ? Önceki mülakatta adresi gösterdiğimde sıkıntı yaşadık biraz. Tekrardan geç kalma stresi yaşamak istemiyorum
-
@Marsiyal eve gelme olayı sizde oldu mu hocam
-
@Baelish Nüfus ve vatandaşlık işleriyle yan yanalar. Burayı daha iyi biliyorlar. Bence haritadan açıp siz tarif edin en kötü.
-
@Marsiyal Ben sadece eve gelmeleri ile alakalı söyledim çünkü kişinin kendisine soru sorularak güvenlik soruşturması yapılmaz. Onun dışında süreç ile alakalı bir bilgim yok. Bilgilendirmeniz için teşekkürler
-
@felix-felicis Hocam ilkinde öyle yapmak zorunda kalmıştım. Kötü bi deneyim oldu bu konu, şimdi üstünde daha çok duruyorum
-
Göç uzman yard mülakatına girenler neden tecrübelerini paylaşmıyor, direk soruyu söylemek istemeseler bile tutumları nasıl , teorik mi daha çok soruluyor Ya da yorum mu istiyorlar . Giren arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
-
@Pinky yok gelen giden olmadı bana hocam
-
@ayözz hocam ben mülakata girmedim ama duyduğum kadarıyla daha çok yoruma dayalı sormuşlar. 10 12 dk arasında sürmüş ortalama. Ne sıcak ne soğuk bir ortam varmış. Bize yüksek ihtimalle teorik 5 6 soru gelecek ve mülakatlarimiz max 4 5 dakika sürecek
-
@ayözz hocam komisyon 5 kişi benim her iki mülakatımda da gergin bir ortam vardı. Taşrada daha çok bilgi sorusu sordular anayasadan ve il göç uzman yard. ne iş yapar gibi. 4 5 dk sürdü. Merkez mülakatında ise 10 12 dk arası sürdü ve yorum soruları soruldu hep göç ve sosyal medyayı iliskilendirmem istendi mesela. Bu sekildeydi
-
@sntn35 Hocam bölümünüz nedir?
-
@sntn35 anlamadım il göç mülakatı başlamadı ki her ikisine gireni aynı anda mı yapıyorlar yoksa daha önce girdiğiniz mülakatlardan mı bahsediyorsunuz hocam?
-
@Pinky bir önceki 45 kişiliğe girmiştim hocam
-
@Statik kamu yönetimi
-
@sntn35 Anladım hocam sağolun.
-
Valla demek ki kamu yönetimi ve uluslar mezunlarını epey zorluyolar. Allah kolaylık versin bu arkadaşlara
-
@Elnogate evet hocam ayrı bir kefe de tutuluyor gibi
-
Teşekkür ederim arkadaşlar
-
vaka sayısı acayip artmış bizim mülakatları etkiler mi
-
@sntn35 hocam anayasadan ne sormuşlardı biraz açar mısınız ?
-
Arkadaşlar pazartesi mülakata girecek olanlar komisyonun tavrı nasıl, yorum mu teorik ağırlıklı mı , mülâkat ortalama kaç dk sürüyor bilgilerini verirlerse çok seviniriz.