2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@ege-mahmut Valla hocam bana da temmuz gibi geliyor. Zaten Ankara’ya geliş yasak. Salgının durumuna bağlı artık. Bir an önce biterse kurum gerekeni yapar zaten.
-
Yaşadığımız sürecin muhtemel sonuçlarından dolayı bu 200 kişilik alımı iptal etme gibi bir durum söz konusu olamaz değil mi arkadaşlar? Türlü türlü senaryo geliyo aklima kafayi yedik valla
-
@Elnogate tövbe diyin hocam
-
@kemankeşş2 diyorum hocam hep diyorum ama iyisiyle kötüsüyle bircok ihtimal geliyo aklima. Malum anormal bir dönemden geciyoruz. İnsallah bu virüs belasi bir an önce son bulur da biz de bu belirsizlikten kurtuluruz
-
Cumhurbaşkanı bayramdan sonra normal hayata geçmeyi planlıyoruz dedi ama bilmiyorum
-
Ramazan inşallah kurtuluş olur
-
@Elnogate dernek denetçiliğinin mülakat tarihleri bile açıklanmış il göç mülakatı neden iptal olsun ki
-
Dernek denetçiliği mayıs ayına mülakat koymuş. Bizim bu kadar beklememizin mantığı ne o zaman. Salgınsa hepimize var. Anlamadım..
-
@felix-felicis belki sayı çok olduğu içindir belki bir süre sonra onlar da yavaş yavaş yapar ama 45 kişilik olan neden açıklanmıyor onu anlamadım
-
Dernek denetçiligi ertelenmedı aynı bakanlık Korona bahane edip 45 kişinin mülakat sonucu açıklamadı 200 kişinin tarihleri belli olmadı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
-
@Willsmithh Bence bakanlıktan değil. Daha önce demiştim Göç İdaresi henüz bakanlığa göndermemiş belli ki. Bakanlık hızlı davranıyor.
-
45 Kişilik Göç Mülakat sonuçlarının açıklanması için Cimer etkinliği yapsak arkadaşlar ne dersiniz
-
Arkadaşlar dernekler denetçiliği Mayıs ayında mülakat yapmasını tamamen sayının az olmasından dolayı yapmış olabilir mi ? Yoksa bu kadar baskı yapmamıza rağmen bizim mülakatın yapılmamasının sayı çokluğundan başka bir açıklaması yok gibi ?
-
@gencbiraday hocam bence hicbirseyin mantıklı açıklaması yok en azından 45 kişiyi açıklasalar anlarım zaten 15 gün sonra şehirler arasi yasak bitecek muhtemelen göç idaresi bu alımları acele yaptığını düşünüp frene mi bastı anlamadım ki
-
@Willsmithh hocam 5 6 milyon yabancıyı barındıran ülkemizde 45+200 kişilik alımın ivediliğini sorgulamamaları gerekir. Yoksa hapı yuttuk
-
Merhaba dostlar.
Mülakatların sonuçlarına dair soruşturma yapacağımı söylemiştim. Her iki alıma dair de durumlar hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum. 2019 alımı yani 45 kişilik alım için durum artık son aşamasında diye duydum. Yani bir olur ya da imza sonrası sonuç açıklanacak durumda. Yani Bakanlığın başındaki kalabalık ortadan kalkarsa sonucunuzun açıklanması önünde herhangi bir engel yok. Doğrudan Bakanlıkla ilişiğiniz yani artık. İş Müdürlükten çıkmış durumda.
2020 alımına dair de bir akıbet malesef yok. Mülakatların ne zaman yapılabileceği belli olana dek tarih duyurusu çok da mantıklı değil zaten. Salgın süreci sonlanmadan 200 kişilik alım sürecinin ilerlemesi çok mümkün görünmüyor.
Durumlar bu şekilde. Hepinizin gönlünüzce neticeler almasını dilerim. -
Gençler sizce ne zaman olur mülaktlar çalışıyomusunuz ben bi kpss bi mülakat derken çalışamıyorum artık belli olsa keşke
-
Bir çeko mezunu siyasi tarih çalışmalı mi hiç bilmiyorum siyasi tarih
-
@likiditetuzagı ayni durumdayim hocam bu iibflilerin kaderi heralde hayatimiz hep bi belirsizlik. Ulkenin korona sureci iyi gidiyor hocam hayat normale donerse temmuz gibi olur diye dusunuyorum
-
@kemankeşş2 dostum kamu mezunu değilsen siyasi tarih sorulmaz. Bölümlere göre bir iki soru soruluyor.