2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Pinky hocam siz her türlüsne hazırlıklı olun artık baksanıza
-
@miyopkeynes bahtıma değil mi artık
-
@Pinky canları ne isterse hocam şans biraz
-
@miyopkeynes Başkan rahatlatıyor ortamı galiba
-
@gencbiraday hani hocam kurbanlık koyunun boğazında bıçağı gezdirirsin ya rahatlasın diye okşarsın sonra bir bıçak darbesi ile meftaa öyle birşey
-
Arkadaşlar benim mülakatım öğleden sonra önümde 5-6 kişi var mülakat sabahı yola çıkma durumum var 13.30 veya 15dk daha geç genel müdürlükte olsam sorun olur mu?
Maskeyi sadece bekleme salonunda mı takıyoruz mülakatta yine takmaya devam ediyormuyuz? -
@MiltonKeynes Dün yaklaşık 14.30'da aldılar ilk kişiyi. Ondan önceki gün de öyle olmuş galiba. Bugün nasıl bilemiyorum ama öğleden sonra tam 13.30'da başlamıyor galiba.
-
@bulbasaur daha iyi hocam daha kisa surer mulakat
-
@MiltonKeynes mülo da isterseniz çıkarabilirisiniz
-
@kemankeşş2 hocam mülakata girenler rahatsızlık veren bir durum olmazsa maskeyi takmaya devam mı etti genel olarak yani maskeyi çıkarmamak daha mı doğru nedense aklıma takıldı bu durum
-
@MiltonKeynes hocam emin olun konisyondakiler de takmıyor ben de öyleydi birisnin çenesinde filandı
-
Arkadaşlar selamlar ben bir önceki alımda 45 kişilik alımda atandım , burda sürekli sorular üzerinden çok muhabbet dönüyor normal çoğunuzun kısa bir zamanı kaldı sorulara bilip bilmediğiniz görüp Stress yapmanıza gerek yok alan dersleri derya deniz bu kısa sürede kurumun çalışma alanına calismak ve mental olarak kendinizi hazırlamaya bakın.Komisyon sizin ne kadar bilgili olduğunuzu biliyor unutmayın hatirlayamamaniz normal inşallah hakkınızda hayırlısı olur.Bende 3 4 mülakata girdim sadece bunu kazandım ama gördüğum şu en azından rahat olursanız kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.
-
@kemankeşş2 Anladım,sağolun hocam artık duruma göre hareket ederiz.
-
@Willsmithh tekrar hayırlı olsun sizin şehirler belli oldu mu başladınız mı ya da bir haber var mı hocam?
-
@Pinky hocam sizi biraz telaşlı gördüm. Mülakatta soruları doğru bilmenin çok önemi yok bildiğim kadarıyla. Bu telaşınızı orada yansıtmamaya rahat olmaya çalışın. Herşeye çalışmanıza gerek yok kasmayın ne kadar telaş o kadar sıkıntı çünkü. Asıl önemli olan ifade yeteneği ve davranışlar.
-
Arkadaşlar ben 45 kişilik mülakata girmiştim ve 10 soru sormuşlardı. Birçoğunda serinkanlı bir şekilde cevap vermeme ve bilmeme rağmen benim olmadı. Mesela bana jandarma ne zaman iç işlerine bağlandı gibi sorular da geldi. O yüzden sorular üzerinde çok düşünmeyin.
-
@Marsiyal kesinlikle katılıyorum. Heyecan olmalı tabiki bu işin doğasında var ama heyecandan kendini ifade edemeyecek veya bildiklerini söyleyemeyecek duruma gelmek en tehlikelisi. Herkese başarılar
-
Arkadaşlar aslında sandığınız gibi telaşlı değilim ama yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim görüşmek üzere
-
Sabah girdim mülakata ilk kişiyi 10u çeyrek geçe çağırdılar. Kendini tanıt dedikten sonra,
Göçle alakalı uluslararası kuruluşlardan bildiğin var mı,
Türkiyenin üye olduğu uluslararası kuruluşlardan 3 tane say,
İkamet izni türleri nelerdir sayabilir misin saydıktan sonra insan ticareti mağduru ikamet iznini açıkla dediler,
İnsan ticareti nedir,
Geri gönderme merkezi nedir nerelerde var cezaevinden farkları neler,
Yönetici ile idareci arasında fark var mı,
Yönetişim kavramını duydun mu açıklayabilir misin sorular bu şekilde -
@Arslanalp geri gönderme merkezinin cezaevinden farkı nedir sorusu orijinal soruymuş yalnız hocam inşallah cevapladınız