2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Arslanalp Cezaevi çalışanı mısınız ?
-
@Arslanalp hocam bölüm nedir.kamu yönetimi soruları sormuşlar size.
-
Selamlar dün girmiştim anca yazabildim yeni üyeyim faceden gördüm
Komisyon ortadaki hariç sertti
9 soru geldi arka arkayaEmile Durkiem hakkında ne biliyorsun
Anayasayı değiştirmek istesen hangi maddeleri değiştirirdin
Yüce divan nedir
Versay Antlaşması hangi tatihte oldu
Menşei ülke Bilgi sisteminden hangi bilgiler ulaşılır
Apresiasyon nedir
Göç ve insan onuru arasında bir ilişki var mı
Anayasa 5. Madde
82 anayasası kaç mddeden oluşur -
@kevent hangi bölüm mezunusunuz?
-
@yolosapiens gazi iktisat dostum
-
@kevent Beklediğiniz sorular mıydı? Verdiğiniz cevaplar sizi tatmin etti mi en azından? Son olarak da nasıl çalıştığınızı anlatırsanız sevinirim.
-
@yolosapiens hocam ortada Mehmet sinan yıldız vardı o iyi diperleri biraz tepkiyi ölçmek için sanırım zorluyor
Anayasa soruları kolaydı onları cevapladım yüce divan vs
Bölüm iktisat olduğu için Apresiasyon terimini de açıkladım diğerleri sallantıda hocam -
@kevent Mülakata nasıl çalıştığınızı anlatır mısınız?
Henüz bir puanım dahi yok ama sınava iyi çalışıyorum, burada yazılan neredeyse her yazıyı yedekliyorum. O yüzden verdiğiniz bilgiler benim için çok değerli.
-
@yolosapiens sesli çalışın hocam kendinize soru sorun böyle başka bir özel bişey yok
-
@kevent sorularınız epey zor gelmiş hocam geçmiş olsun öncelikle bunları bilmek gerçekten Bilgi değil farklı birşey
-
@gencbiraday emile durkiem yk lisans ile alalalı konumdu o herkese gelmez diğerleri gelebilecek sorular
-
Arkadaşlar bu sosyoloji ile uğraşanlar ve toplumla, göçle uğraşanlar gelebilir ibni haldun , comte, durkheim vb bilim insanları sorulabilir. Bunlara bakmanızda fayda var bence.
-
Kabul ve barınma merkezleriyle geçici barınma merkezleri arasındaki fark ne arkadaşlar, şimdi çalışırken bunlar birbirine karıştı
-
@karhan geçici barınmasa suriyeliler kalıyor, kabul ve barınmasa uluslararası koruma başvuru sahibi statü sahibi kalıyor, sığınma evlerinde insan ticareti mağdurları
-
Mülakat bitiminde ortalama ne kadar sürede açıklanır
-
Bugün öğleden önce ve ogleden sonra kaç kişi gelmedi?
-
Evet arkadaşar kaç kişi gelmedi
-
1 2 kişi gelmemiş diye duydum dostlar
-
Hakimlik mülakatına kalanlar diyorlar bazıları 15 inden bu yana gelmeyenleri inşallah çok değildir 2 3 kişidir
-
@Elnogate tam 5 kişi gelmedi hocam ben bugün girdim