2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
arkadaşlar bir takım sorularım olacak bilginiz varsa , yardımcı olursanız sevinirim...
1-göç kurulu , komisyonları ile ilgileri bilgilere nereden ulaşabiliriz?
2-idari gözetim altına alınan dilekçlerini idareye veriyor idare sulh ceza hakm. iletiyor? idare hangi idare ? geri gönderme merkezlerinden mi veriyorlar ?
3-çıkış izin belgesini kim düzenliyor ve veriyor ? -
@80üstamadnnmsz bağımsız İdari otoriteyi genel anlamda mı sordular yoksa özel olarak bağımsız İdari otoriterlerden birinden bilgi mi istediler hocam?
-
@kemankeşş2 dışarıdaki giriş kapısından birlikte mi giriyoruz tam anlamadım refakat edenler nerede bekleyebiliyorlar hocam?
-
@Pinky endişelenme hocam geçen sene refakatçiler de bizle beraber bekleme salonunda bekleyebiliyordu. Yine muhtemelen öyledir.
-
Arkadaşlar iyi günler öncelikle hepinize mülakatta başarılar dilerim. Şehir dışından geleceğim . Dmo misafirhanesini aradım ama numara çıkmıyor. Başka türlü nasıl ulaşabilirim ? Burada kalacak olan arkadaş var mı varsa nasıl ulaştınız yer ayırtırken ?
-
@Tozvatan teşekkür ederim
-
@Pinky endise etme hocam salona kadar bile refakatci gelebilir
-
@kemankeşş2 çok teşekkür
-
Sozlu sinav sonucuna yazili sinav sonucu da ekleniyor mu ortalamaya
-
Arkadaşlar mülakat salonunda covid 19 önlemleri neler, maskesiz gezenler var mı sosyal mesafe var mı, bir de mülakat komisyonunun karşısında maskeli mi olacağız giren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
-
@karhan komisyonla arada 5 6 metre mesafe var hocam. Ayrıca hemen hemen herkeste maske var. İceri girer girmez komisyon başkanı maskenizi çıkarabilirsiniz diyor zaten
-
@Pinky turkiyede bu kurumlara neden ihtiyaç duyulmuştur diye sordular örnek verir misiniz dediler bir de
-
@kemankeşş2 evet
-
Bölüm: işletme
Göç idaresinin idare ettiği merkezler ve bu merkezlerde kimlerin kaldığı
Göç idaresinin yabancılar dışında türk vatandaşları ile ilgili yaptığı işler var mı
Dörtlü takrir
Çok partili hayata geçişYüzeysel istemiyorlar biraz detayy istiyolar cevapta
Ama tam karşınızda olan komisyon başkanı şeker gibi adam -
@miyopkeynes beklediginiz mulo var mi hocam gecmis olsun
-
arkadaşlar wp grubu var mı
-
@Elnogate çıkarınca nereye koydunuz maskeyi elinizde mi duruyor saçma bir soru oldu ama onu biliyorum iyice heyecan yaptım yarın benim ki
-
@miyopkeynes İşletme bölümüne ky ağırlıklı sorduklarında göre kyciye de maliye iktisat sorarlar mı ki off ya korktum şimdi
-
@kemankeşş2 sağolun hocam evet var btk
-
@Pinky direk masanin üzerine bıraktım hocam