2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Marsiyal hocam sizin bölüm neydi?
-
@Pinky kamu
-
@babameraba valla neye çalışcağımı şaşırdım heryerden sormuşlar bakmamaya karar verdim olursa olur artık kısmet
-
@likiditetuzagı aynı şeyleri düşündüm hocam. Herşeyi bilme ihtimalimiz yok derya deniz. bilsek bile orada hatırlama ifade edebilme durumu var bunun garantisi yok. Gerçekten temel bilmemiz gereken seylere bakıp gerisini kadere diye birakacagim ben de sanirim. Insan panik oluyor cunku.
-
@Marsiyal ben de ky size yorum sormuşlardı galiba umarım bana sormazlar ya da karışık sorarlar yorum soruları her zaman bana şu soruyu sordurmuştur kime göre neye göre ama tabi ki hep söylenen şey bilginin ışığında yorum yapın ben de onu yapmaya çalışacağım teşekkürler
-
Değerli Arkadaslar multeci, şartlı multeci ve ikincil koruma statusu kimlik belgeleri ikamet izni yerine geçer dedik. Peki bu yabancılar 5 yıl boyunca türkiyede ikamet etmisler ise tc vatandaşı olabiliyor mu. Yoksa hicbir sekilde olamiyorlar mi
-
@likiditetuzagı yukk a bakın bence hocam
-
@extraordinary hocam buraya 100 tane soru yazsalar yine aynı Derya deniz ben mevzuat bakıp giricem yoksa panik oluyor insan
-
@gencbiraday evet ben de sizin gibi düşünüyorum. Mevzuat ve kendi alanıma çalışıyorum. Hayırlısı olsun.
-
@Pinky teşekkür ederim iyi geçti benim genellikle bana 6458 den geldi ve yorum sorusu teorik karışıktı. Bir de bağımsız idari otoritelerden sordular .
-
@sbfmezun türk vatandaşlığına geçme hakkı vermez
-
@80üstamadnnmsz teşekkürler
-
@kemankeşş2 Afgan olduğunu tespit için tercümanla birlikte mülakata alırım eğer Afgan ise sonunda da şartlı mülteci statüsüne sokarım mı olacak cavap hocam
-
@sıla35 teşekkür ederim
-
@Pinky yani bu mu olacak cevap hocam sizce
-
Bilmiyorsak ne demek doğru olur
-
@likiditetuzagı anımsayamadım efendim demek cok hos olur hocam
-
@likiditetuzagı hocam net olmak iyidir eğer bilgiyi biliyorsunuz ama hatırlayamazsanız hatırlayamadım veya anımsayamadım
Eğer hiç fikriniz yoksa o konuda Bilmiyorum efendim demek yerinde olur
Bilmediğiniz şeye anımsayamadım vs derseniz hatırlatmaya çalışırlar bu sefer patlarsınız
-
O kadar göç film festivali var ordan sorular varken ya da geçen gün sayın aydın keskin kadıoğlu canlı yayında uyumla ilgili çok güzel şeyler anlattı ordan soru sormak varken neden böyle sorular anlam veremedim
-
Merhaba arkadaşlar bugün mülakattan çıktım tam 10 soru geldi. Düşünmenize çok fırsat vermiyorlar resmen çapraz ateşe tutuldum. Komisyon başkanı iyi biri rahatlatıyor sizi. 2 soruyu bilemedim, açıkça " şuan hatırlayamadım efendim" dedim. Soruyu bilemeyince tepki vermiyorlar başka soru soruyorlar. Alandan hiç soru gelmedi. Genel olarak bakınca zor bir mülakattı. Umarım herkes hak ettiğini alır.