2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@mulkiye_mektebi iktisat maliyeden soru gelmedi mi ya da hukuktan
-
@mulkiye_mektebi hocam geçmiş olsun 10 soru baya sıkıntılı değil mi yahu? 2 soruyu bilemediğiniz için soru sayısı böyle arttı sanırım. Hepimizin canı sağolsun hocam ne diyelim kimin kısmetiyse ona nasip olacak siz de bizler de elimizden geleni yaptık,yapacağız.
-
Alandan hiç soru gelmedi.
-
@mulkiye_mektebi teşekkür ederim hayırlısı olsun sizin için de
-
@djarumcherry bilemediğim 2 sorudan dolayı olabilir. Mülakat zordu evet ama yapılamayacak kadarda değildi. Mevzuata iyi hakim olan 10/9 yapardı. Bir soru ise çalışma izni veren genel müdürlüğün adıydı. Bunu daha önce duymadığım için cevaplandıramadım. Hayırlısı olsun herkes için
-
@mulkiye_mektebi genel olarak mevzuattan neler geldi hocam size bi kaçtane fikir vermesi amaçlı soruları söyler misiniz
-
@mulkiye_mektebi hocam bölümünüz nedir?
-
@mulkiye_mektebi umarım hakkınızda hayırlısı olur, değerlendirmeniz için teşekkürler🤲
-
@Pinky Çeko
-
@mulkiye_mektebi anladım teşekkürler
-
@mulkiye_mektebi uluslararası ışgücü genel müdürlüğü bekledigim bi soruydu size denk gelmiş hayırlısı olsun
-
@mulkiye_mektebi sorular neydi 10 soru siyaset güncel filan mı
-
Mülakat günü yanımızda biri getirebiliyor muyuz yani bir oturma odası kütüphane gibi bile olsa bekleme salonu var mı bilen var mı
-
@elitnur getirebilirsiniz kantin vs var hangi gun giriyorsunuz hocam
-
@kemankeşş2 kendim için değil bir arkadaşım için sordum forum kullanmıyor, çok teşekkür ederim Başarılar inşallah muvaffak olursunuz
-
Gigm merkezleri hakkında bilgi veriniz?
Regülasyon nedir?
İnsan ticareti mağdurları direk hangi birim bakar?
geri gönderme merkezinde yönetici olsan neler yapardın?
Bana da bugün bu sorular soruldu geç yazdığım için kusura bakmayın Rabbim herkesin yardımcısı olsun Herkesin hakkında hayırlısı olsun -
@ockhamınusturası, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Gigm merkezleri hakkında bilgi veriniz?
Regülasyon nedir?
İnsan ticareti mağdurları direk hangi birim bakar?
geri gönderme merkezinde yönetici olsan neler yapardın?
Bana da bugün bu sorular soruldu geç yazdığım için kusura bakmayın Rabbim herkesin yardımcısı olsun Herkesin hakkında hayırlısı olsunİlginç sorularmış, Allah muvaffak etsin ne diyelim
-
@ockhamınusturası bölüm nedir hocam paylaşan arkadaşlar bölümünü de yazsa güzel olur teşekkürler
-
@Pinky Sbui
-
@karhan hepimizi inşallah