2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 dostum bu ne harbiden ya. Çekocu adama sorulur mu bunlar
-
@ege-mahmut sağolun hocam.Bir de son olarak güncel dediğiniz ekonomik rakamlar mı yoksa pandemi sonrası yaşanan gelişmeler mi? Cevaplarsanız sevinirim.
-
@smithkeynes12 pandemi dönemi Türk ve dünya ekonomisi. Başarılar hocam.
-
Bilemediğiniz oldu mu hiç bilmediklerimize nasıl cevap vermeliyiz komisyonun tepkisi nasıl oluyor cevap veremeyince en çok korktuğum şey bilmediğim bir şey sormaları
-
@likiditetuzagı yani önemli olan hepsini bilmek değil de kendini ifade edebilmek brnce bi fikrim yok dersiniz ben de girmedim henüz ama öyle yaparım
-
Arkadaşlar genel de olsa bilgi paylaşımı yapan herkese teşekkürler, umarım hak eden herkes kazanır
-
@ege-mahmut buna nasıl bir cevap verilebilir ki çok genel bir şey üretimin durması durumun başlangıcı ama gerisi bla bla bla
-
@bucalı hayır bugün 10.12 gibi başladı
-
Öğle sonu tam saatinde başlıyor mu arkadaşlar 13:30 da ? Bugün öğle sonu girenler varsa yazarsa seviniriz
-
@80üstamadnnmsz geçmiş olsun hocam sizin nasıl geçti genel olarak
-
Kendini tanıt(bölüm iktisat)
1)Sınırdan bir afgan vatandaşı girse ne yaparsın, kimliğini nasıl teşhis edersin vb.
2)Sonra insan ticareti nedir, 10 yaşında bir çocuğu zorla çalıştırmak insan ticareti olur mu deyip bayağı sıkıştırdı oradan
3) max weber otorite türleri
4) stagflasyon nedir ne zaman görüldü
5) şu an hala neo liberal politikalar uygulanıyor mu vs.
Ortalama 10 dakika sürmüş belki geçmişte olabilirFAce den yazmışlar
-
@gencbiraday öğleden sonra tam başlamyor 14. 15 de bile başlamamıştı
-
Hocam bana sorulan soruları grupta paylasirsiniz
Kisisel bi kac soru memleketle ilgili
Goc idaresi teskilave tasra birimler daireler falan , kabul ve barinma merkezi kac tane nerde
Idari gozetim alternetif tedb. ve suresiKoy mahalle farki
Köy dernegi neye benziyor
Arkadaşımız çıkmadan size msoruşaro paylaşmamı istedi.
-
@80üstamadnnmsz anladım hocam sağolun
-
@Marsiyal hocam selam totalde kaç kişi girmez sizce
-
@kemankeşş2 100 e yakın olur bence
-
@likiditetuzagı bende korkuyorum hocam illaki gelecektir bilmediğimiz bi yerden ya da heycan yapıp hatırlayamayacağımız ama korkunun ecele faydası yok hakkımızda hayırlısı
-
Kabul ve barınma merkezini önceki yıl da sormuşlar o zaman yozgat ve tekirdag olarak ifade edilmiş. Ancak simdi göç idaresi sitesine baktığımda yalnızca yozgatta 1 adet olarak gözüküyor. Sitedeki güncel bilgiler mi baz alınmalı?
-
@sbfmezun evet hocam siteyi baz alalım sadece Yozgat'ta var
-
@guyvomen teşekkürler hocam