2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Bölüm kamu(ilk gün girdim)
1 insan ticareti nedir? Fiziki olarak insan ticaretine örnek ver. Türkiye'nin taraf olduğu insan ticareti anlaşmaları nelerdir?
2 Avrupa yerel yönetimler özerklik şartı nerede imzalandı? İçeriği nedir? Trnin çekince koyduğu maddelere katılır mısın neden?
3 avrupa da kent merkezlerinin gelişmiş olması Türk medeniyetinde gelişmemesini nasıl açıklarsın?
4 yunanistanla yaşanan gerginlik Suriyelilerin yunanistana ve avrupaya geçme durumlarını nasıl değerlendirirsin? -
@Marsiyal sana da benim gibi genelde yorum gelmiş hocam
-
Arkadaslar mulakat sonuclari ne zaman aciklanir bilginiz var mi bu konuda?
-
@samettin 70 Gün sürer bence
-
@kemankeşş2 70 gün sürerse ben bu Kpss işini bırakırım
-
@kemankeşş2 neden sürsün ki o kadar
-
@Marsiyal dostum erken olacağını zannetmiyorum geçmişteki açıklamalara göre tahminimi yazdım
-
@gencbiraday inşallah Temmuz ayı içinde ya da Ağustos başı açıklanır
-
@kemankeşş2 kardeşim geçmişte hiç yazılı sınav ile mülakat arasında 3 ay olmadı. Yazılı sınav sonucu mülakat hepsi 3 3.5ayda açıklandı. Zaten soruşturma vs yapılmıştır, bir liste yapılması 70 gün sürer mi
-
Bence çok erken açıklanacak. 15 i gibi bekliyorum. Çünkü şubatta sınava girdik haziranda hatta temmuzda mülakata.. daha neyi bekletecekler?
Ayrıca şehirlerarası giriş çıkış yasağının kalktığının hemen ertesi günü mülakat tarihleri açıklandı ki biran önce bitirilsin. İhtiyaç olduğunu düşünüyorum. Güvenlik soruşturmaları da bittiğine göre bekletmek için hiç bir sebep yok. -
Gvsler bitti zaten 1 hafta 10 güne açıklarlar
-
@Marsiyal bende 2.hafta sonu veya 3. Hafta başı açıklanır diye bekliyorum
-
Tüm iller açılır mı acaba yoksa geçen alımda aldıkları yerlere bu sefer alım olmaz mı?
-
@Marsiyal hangi iller olur çok fikrim yok ama kesin istanbul olur diye düşünüyorum.
-
Sahsi tahminim bayramdan sonraki hafta aciklanir ama erken olmasi hepimizi sevindirir erken aciklansinda kpss ye keyifli bi sekilde stressiz girelim
-
Neden herkes bu kadar karamsar? Yani neden kimse 1 2 hafta içinde açıklanır beklentisi içinde değil. Ben kpss ye başvurmak şahsen istemiyorum. Çok yoruldum çünkü 6 yıldır. Sorusturma yapılmış, burada bazı arkadaşlar ifade ediyor bunu. Sadece 200 kişilik liste yapmak 30 40 gün sürer mi? Kurum ihtiyacı varken bazı arkadaşlar 100 kişilik bi alim daha ifade etmişlerdi çok daha geri sayfalarda.. Azıcık bi umudum vardı 10 15 gün içinde açıklanır diye o da kalmadı gerçekten
-
@redcrossbjk hocam kimseye bakmayın. Ben de 1-2 hafta içinde açıklanır diye düşünüyorum. Bu düşünce beni motive de ediyor. Ha açıklanmadı diyelim bir zararı yok. Sonuçta 1 hafta diyende 1 ay diyen de sadece tahmin yürütüyor.
-
Arkadaşlar erken açıklanır bence de ama herkes tahmin yürütüyor süreç herkesi yıprattı umarım herkes için en hayırlı olanı olur Allah herşeyi görüyor biliyor içinizi ferah tutun
-
@ridvan hocam hepimiz tahmin yapıyoruz tabi bunun farkındayım fakat 3 5 kişi dışında herkes karamsar. Yani kurumun ihtiyacı olmasa 45 kişilik alim tamamlanmadan 200 kişilik ilan vermez, pandemi nedeni olmasa şimdiye süreç tamamlanır, daha önce de yazdım Sn Gökçe Ok twitterda pandemi döneminde, biz üzerimize düşeni yapıyor ve süreç uzamaması için çalışıyoruz demişti. Ama eylül diyen de var daha geç bekleyen de.. Hayırlısı olsun artık ne deyim
-
Arkadaşlar 45 kişiyi bile 4 ayda açıkladılar geçtiğimiz senelere bakarsak ortalama 70 gün sürüyor açıklanması 1 2 hafta içinde açıklanırsa hepimiz seviniriz ama kendimizi kötüsüne hazırlamamız daha mantıklı (ne zaman açıklanır bilmiyorum)