2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
arkadaslar herkesin hakkında hayırlısı olsun insallah tabi virüsten dolayı aşırı uzadı bundan sonraki süreç hızlı ilerleyecektır cok uzayacağını sanmıyorum...
-
@komyrd duyum mu hocam
-
@gencbiraday tahmin gibi duruyor ama bende o arkadaş gibi düşünüyorum
-
Ben de bu kadar uzayan süreçten sonra en geç 20sine kadar açıklanacağını tahmin ediyorum
-
@gencbiraday öyle mi oldu. Bu konuda tam bilgisi olan soyleyebilir mı
-
@çölkaplanı bilmiyorum hocam sordum sadece benimde bir bilgim yok
-
arkadaslar sadece tahmın keske duyum alabılsek ve herkese soylesek ama virüsten kaynaklı cok uzadı bu ay ıçersinde açıklanacağını umuyorum...
-
@gencbiraday açıkçası bilgim yok, ben işin hukuki boyutuna değindim. Fakat gvs formu istenmiş olsa dahi bu basit bir belge hükmünden öteye geçmez, gvs'yi sizden istemeleri olanaksız zira soruşturmayı bilginiz dahilinde olmadan kendileri yapıyorlar
-
arkadaşlar 45 kişilik alımda asil olarak kazanan arkadaşlar iş başlangıcı yaptılar mı kesin net bilgisi olan var mı tebliğ mi ediyorlaryoksa farklı bır sureç mi var il tercihi ne zaman açıklanıyor sitede göremedim bılen arkadaş bılgi verebilir mi
-
@komyrd hocam benim bir arkadaş vardı. O başladı
-
@redcrossbjk o zaman atandığı il ırtibat kuruyor anladığım...
-
@komyrd O kadar detay bilmiyorum hocam ama öğreneyim hocam
-
@redcrossbjk sağolasın
-
@komyrd kardeşim eve tebliğ edilmiş, başlamışlar o şekilde
-
@redcrossbjk anladım kardeşim teşekkür ederim inşallah darısı başımıza olur...
-
@redcrossbjk posta marifetiyle mi tebliğ edilmiştir acaba
-
İnşallah en geç 20sine kadar açıklanır hiç çekilmiyor şu sıcakta bir de sonuç beklemek
-
inşllah çok uzun olmayacak arkadaslarrr bıraz sabredelımm...
-
@Pinky evet kardeşim. Geldikten sonra aynı il olursa ertesi gün başka ilde 15 gün içinde başlamak gerekiyor
-
@Pinky bir de ders te çalışılmıyor