2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Daha önceden sorulan ' başka mülakata girdin mi var mı bekledigin bir sonuc' gibi soruları bu sene dışardan bi kaç arkadaştan duydum sorulmuş. Bunu ben olumlu gördüğümü söyledim. Şu durumla ilgili sizler ne düşünürsünüz?
-
@özmerlin_06 ne gibi yararı olabilir ki
-
@gencbiraday bu soruyu soran komisyon için tercih hakkı hepimiziz, ama sonuç bekledigin ya da gireceğin bir mülakat olması, velev ki bu başarılı sonuçlanırsa, kısa sürede açıklanıp göreve başlatılacak bir il göç için dezavantaj yaratmaz mı? Ayrıca olumlu intibanin ardından da bu soru gelmişse, ben değerlendirmek istemelerinin bir işareti olarak gördüm . Tamamen şahsi varsayimlarim.
-
@özmerlin_06 Bana da soruldu bu soru ben de sizin gibi yorumlamıştım fakat farklı kadrolarda elenen ve asil olarak kazanan arkadaşlardan edindiğim bilgilere göre bunun değişiklik gösterdiği kanaatine vardım
-
@özmerlin_06 ne alakası var Hocam komisyo neye dikkat etti ne gibi Notlar aldı bilemeyiz tahminde yürütülmez klasik herkese söylenen bir soru
-
@kemankeşş2 şahsen bana sorulmadı
-
Ben de geçen hafta girdim bölümün iktisat referansım yok. kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum fakat bir şeyleri söylemek istiyorum geçenki kırkbeş kişilik alımda çoğu kişinin referansla girdiği haberini aldım. Ve bu beni çok üzdü. İlk mülakat deneyimimdi. Yaklaşık 5 dk sürdü. Zaten geç başlamıştı. Hakkı olan kazansın istiyorum sadece . Referansı olanın değil.
-
Benim de ilk mülakatımdı 5 dakika anca sürdü. Çok çok çalistim ama kanundan 1 soru geldi, yorum. Sonlara doğru olduğu için bıkmış gibiydi komisyon. Buna benzer bir ortam yaşayıp kazanan olmuşmudur acaba duyumlariniz varsa paylasir misiniz?
-
@sermayeakimi referans( torpil ) yaptıran kim varsa allahindan bulsun . Atansa dahi kazandığı parayı hastane yollarında harcasın inşallah
-
@extraordinary banada mevzuattan gelmedi hocam bende çok çalışmıştım şansa geliyor sorular
-
Ben de takip ettigime gore genel de hep mevzuattan soruluyo diye mevzuata ve anayasa idareye agirlik verip calismistim o zamana kadar da komisyon ayniydi ben bi girdim sorular tamamen genel kültür ve sonradan komisyonun degistigini anladim. Farkli tarz sorular gelince sasirdim acikcasi moralim bozuk ciktim hayirlisi artik yapacak bisey yok.
-
@özmerlin_06 üst düzey bir kurumun mülakatında kazandığın nereler var diye soruldu, mülakatın sonunda dürüst cevap ver ikisi de olursa burayı mı orayı mı tercih edeceksin denildi. Sonuç: Başarısız
-
Arkadaşlar malum mülakat bitti sonuç için internet sayfasına sabah akşam bakmakla yorulmayın,kurum perşembe günleri açıklıyor mülakatları yani sadece perşembe günleri bakın ,tavsiyedir
-
@Mrtsnr tesadüftür diye düşünüyorum işi bitince açıklar perşembeyi bekleyim demez ️
-
@enjoythesilence ya bana da mülakatta kaldığın yerler neler diye sordular, kaymakamlık dedim nasip olmadı gibi şeyler.. sonra kaymakamlık defterini kapattın mı dediler. Soğukkanlı bir şekilde Efendim herkesin ideal mesleği..denerim tekrardan filan dedim vatana millete hizmet etmek gibi şeyler söylerken sözüm kesildi başka soruya geçtiler. Ya bunu günlerdir düşünüyorum kafayı da yiyeceğim.Galiba olumsuz olacak yanlış yaptım.Siz ne düşünüyorsuzun sakıncası yoksa akıl verebilr misiniz?
-
@ockhamınusturası, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@enjoythesilence ya bana da mülakatta kaldığın yerler neler diye sordular, kaymakamlık dedim nasip olmadı gibi şeyler.. sonra kaymakamlık defterini kapattın mı dediler. Soğukkanlı bir şekilde Efendim herkesin ideal mesleği..denerim tekrardan filan dedim vatana millete hizmet etmek gibi şeyler söylerken sözüm kesildi başka soruya geçtiler. Ya bunu günlerdir düşünüyorum kafayı da yiyeceğim.Galiba olumsuz olacak yanlış yaptım.Siz ne düşünüyorsuzun sakıncası yoksa akıl verebilr misiniz?
Dostum bence dediklerinde yalniş bir şey yok. Kurul bilmiyor mu meslegi burdaki gençlerin hepsi firsatlari oldugunda daha iyi meslekleri deneyecegini biliyorlardir bence . Herkes 85 + almis ceşitli mulakatlardan elenmiş . Universitede okurken bana su meslek icin uykusuz kalacaksin deseler gülerdim . ( Meslegi kuçumsemiyorum asla ) . Yani demem o ki dert etme bence negatif bir etkisi olmaz.
-
@eskibireski Teşekkür ederim gerçekten ya bir nebze olsa rahatlıyor insan, işte kuşkular,kaygılar hepimiz uykusuz kalıyoruz.Bir an önce bu süreçleri atlamak refaha ermek niyetiyle
-
@enjoythesilence ooff baya sıkıştırmışlar tabiki üst düzey kurum hangi kurum bu
-
Soruları paylaşmayan varsa paylaşsın arkadaşlar. Gelecek alımlar için diğer arkadaşlarımıza yol göstermiş oluruz. Diğer alimlardaki arkadaşlar gibi yapmayalım.
-
Göç idaresi ne zaman kuruldu
SEçimler kaç yılda bir yapılır
İkamet izinlerini say
Uluslararası koruma? Kaç tane yasadışı yollarla giren var
Şuan ülkede kaç tane yanancı var
Tbmm baskanına kim vekalet eder