2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Mrtsnr hocam neden 4 ayda açıklandı? Koronovirus yüzüne. Yazılı sınav ile bizim mülakatlar arasında neden 3 ay vardı korono yüzüne. Korono olmasa 4 ay sürer miydi?
-
@Mrtsnr eskiden mülakat sonrası gvs yapıldığı için uzuyordu süreç şimdi gvsler yapılmış durumda zaten. 45 kişilik alımda hastalık yüzünden sarktı zaten.
-
sonuçlar 15 ine kadar açıklanır koskoca genel müdürlük uzatırsa farklı sebeplerden uzatır beklenecek bi durumluk yok
-
@gencbiraday evet yaklaşık olarak sürmüştür
-
@güneşşş saçmasapan bi insansın
-
@Marsiyal güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması birlikte mı yapıldı yoksa sadece arşiv araştırması mı yapıldı hocam ?
-
@çölkaplanı emniyetten tanıdık aracılığıyla sordurdum ben Nisan ayında soruşturması yapılıp kurumuna gönderilmiş diye dönüş oldu. Büyük ihtimalle ikisi beraber yapılmıştır.
-
@Marsiyal anladım hocam peki bu yeni çıkacak gvs kanununa göre ilgöç uzman yrd. için arşiv mı yapılır yoksa her ikisi birlikte mi yaplır
-
@çölkaplanı arşiv yapılır bence hocam
-
@Marsiyal ben de kanunu okudum da dediğiniz şekilde anladım ben de. sadece arşiv yani
-
@çölkaplanı il göç guy sgk gibi kurumlarda arşiv diye duydum sadece üst kurullarda daha detaylı imiş
-
@kemankeşş2 eyvallah hocam teşekkür ederim
-
@çölkaplanı bilmiyorum ne kadar doğru rica
-
@Marsiyal ne farkı oluyor hocam biliyor musunuz arşivle gvs arasında
-
@ouroboros ne alaka şimdi durduk yere saldırdın mutsuz ve zavallı bir insansın
-
@redcrossbjk geçen alım sürecinde bizzat yaşamadım beklentiyi yüksek tutmak malesef her gün daha kötü moral bozuyor ve beklemekten plan yapmama durumuna sokuyor o yüzden tavsiyem kötü ihtimali düşünmek geçen alımda 2.alım var hemen açıklanır diye 15 20 günde bekledik 2 ay ne ders çalıştım ne plan yaptım.. umarım bu sefer hemmen açıklanır sizler mağdur olmazsınız
-
@çölkaplanı bunu daha sonra ki alımlar için mi sordunuz hocam bu alımda yeniden yapılmayacak herhalde değil mi yoksa 4 ay daha bekleriz de?
-
Arkadaşlar şimdi bizlere gvs değil arşiv araştırması mı yapıldı nitekim Ysk kazandığım da güvenlik soruşturması formu doldurmuştuk burada yoktu ayrıca ne farkı var gvs ve arşivin bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ?
-
@gencbiraday arşiv bilgisinde sadece sizin kişisel bilgilerinize kısmen yüzeysel olarak bakılıyor. Güvenlik soruşturmasında ise alt soy ve üst soya dahil daha detaylı soruşturma yapılıyor. İlkini emniyat istihbarat ikincisinde hem emniyet hem mit arşivlerinden yararlanılıyor
-
@underwood daha önceki alımlarda gvs formu istenmiş bizde istenmedi acaba sadece arşiv mi yapıldı bizlere