2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@modigliani-0 haha ben bayramdan öncesinden umutlu değildim hocam benim için kıstas, ölçü ve norm "bu ay". Bu ay açıklanmazsa gerçekten sarı çizmeli mehmet ağa...
-
@aryastark eyvallah hocam ben de öyle umuyorum
-
@modigliani-0 bu çok iyi kank valla sinirlerim bozuldu gülüyorum şuan
-
Herkese iyi akşamlar. il göç idaresinde pandemi dolayısıyla eskisi gibi yoğunluk yok en azından bugün birinin önünden geçtim eski kalabalığı hiç göremedim. Acaba bu yoğunluğun azalmasından dolayı bir süre bekletmeye mi karar verdiler.
-
@urfaspor63 sanmıyorum hocam
-
45 kişilik alımda işin bakanlıkta olduğunu belirterek sürece dair sağlıklı bilgiyi aktarmıştın üstat bizim grupta baya cevval bir malumatın var mı artık kendi duyumlarımıza şüpheyle yaklaşır olduk @paretowilfredo
-
@paretowilfredo duyum var mı üstat
-
@zamane pareto eski pareto değil. Meslek tanıtım yazıları vs ile Twitter instagram gibi mecralarda sitesinin reklamını yapma derdinde. Eskiden amacı daha çok insanlara yardımcı olmaktı. Gönderilere cevap vermiyor artık. O yüzden kendisinden pek bir beklentiniz olmasın.
-
Bir bilgi sahibi olursa bizlere bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum ben üstat top sende @paretowilfredo
-
@gencbiraday kardeşim adam en son 6 gün önce çevrimiçi olmuş. Bence çok beklenti içinde olmayalım kardeşim
-
@redcrossbjk görmemiştim onu
-
Ben de Pareto üstadtan belki bir haber gelir diye beklerken onun bir ara en son 26 27 gün kadar çevrimdışı olduğunu görmüştüm sonra geçenlerde bir ilan paylaştı çevrimiçi oldu işte çevrimiçi olduğu ve paylaştığı ilan sanki dündü gibi geldi bana şimdi dediniz en son 6 gün önce çevrimiçiymiş aslında zaman hızlı mı akıyor ne bana mı öyle geliyor ilginç
-
Twitter dan ulaşma imkanı yok mudur
-
Yarın açıklanacak
-
Öyle bir his var içimde
-
@kemankeşş2 tam ekrana bakarken "yarın açıklanacak" yazını attın kalbim öyle hızlı çarptı ki anlatamam @kemankeşş2 ne adamsın
-
@kemankeşş2 anlık nabzım fırladı
-
Bende katılıyorum yarın sanki bu iş bitecek bu kadar twit cevapsız kalamazlar belli ki yakın açıklanması
-
İnşaallah Arkadaşlar hisleriniz doğru çıkar, lakin ben hiç ihtimal vermiyorum Ağustos ayı içerisinde açıklasınlar da daha çok uzamaz inşaallah
-
@kemankeşş2 hocam sadece his mi içinde bilgi de var mı?