2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@newplanet hocam iş bakanlığa gittikten sonra bu kadar bekleyeceğimizi bende düşünmüyorum. Sn Bakan arıdan farksız bir şekilde 1 gün de 3 farklı şehire gidip çalışıyorsa bu liste çoktan onaylanır, paraflanır çoktan açıklanırdı. En iyisi dediğiniz gibi Kpssye girmeyi düşünen arkadaşlar derslerini daha sıkı çalışsınlar
-
Benim tahminim şöyle açıkçası . Belki liste Gökçe ok un dediği gibi bakanlığa gitmiş olup çeşitli sebeplerden dolayı kuruma geri gönderilmiş olabilir bilmem mümkün mü
-
Arkadaşlar, içişleri bakanlığı sitesinde Sn Bakana mesaj kısmı var. Mesaj atmak isteyen arkadaşlar rica etsem mesaj atabilir mi?
https://www.icisleri.gov.tr/bakana-mesaj -
Etkinlik geç te olsa başladı arkadaşlar Tweet atalım biraz Murat hoca da paylaşır en azından artık sabrımızın tükendiğini belli edelim
-
@gencbiraday GöçveİlGöç MülakatSonuçları
-
@gencbiraday twitterda etkinliğe katılırken ilgöçuzman yardımcısı bie arkadaş yazdı kendim sormadım o bana yazdı o yüzden doğru mu değil mi emin olamıyorum ama kendisi aynen şöyle dedi . Bugün personel daire ile görüştüm . Genel müdür değiştiği için biraz uzayacakmış çalışmalar devam ediyormuş . Türkçesi listelerde değişiklik olmaya da devam ediyor anladığım kadarıyla
-
Arkadaşlar ben de bakanlikta calisan bi arkadaşımın arkadaşına sordurdum ricayla çok detayli bilgi alamasam da listenin bakanliga geldigini duyduklarini söyledi. Bilmiyorum yani doğruluğunu ama yazmak istedim ben de. 1.derece tanidigim olmadigi icin kefil olamam ama böyle geldi bilgi.
-
@ckmll dostum genel müdür değişti diye verin şu listeyi ben bir değiştireyim mi dicek ? ayrıca liste bakanlıkta orada neden süreç tıkandı bilmiyorum
-
Listenin bakanlıkta olduğu kesin mi arkadaşlar
-
Ne listeymiş arkadaş. Her yeri döndü dolaştı da bi bize gelemedi..
-
Ya yazmıcam diyorum.. Liste bakanlıkta olsa neden bu kadar uzasın sayın arkadaşlar mantık çerçevesinde sadece 10 saniye düşünmenizi istiyorum. Liste kurumda. Bakanlığa gidip gelip öyle kurumda değil. Kurumdan hiç çıkmadı. (buraya kadar olan bilgi bayrama kadar geçerli olan).
Kurumdan çıkınca zaten bakanlığa gidip gelip açıklanması 1-2 gün. Olayın temeli kurum. Önceki hafta perşembe günü alınan bilgiyi pazartesiden beri söylüyorum. Birkaç arkadaş daha söylemiş yukarıda. Daha önceki alımlarda hiç beklemeyenler süreci toz pembe görenler o kadar belli ki. Liste bugün bile bakanlığa gitse bugün açıklanır hadi taş çatlasın yarın açıklanır.
İnşallah bugün gitmiştir de yarın açıklanır, en olumlu tablo bu şuan. -
@aryastark hocam ben de duyduğumu paylaştım. Gözümle gördüğüm bir şey değil ki iddialaşayım sadece duydum burada da bunu paylaştım. Tepki görmemek adına da zaten çekinerek yazdım ama yazmasam da burada o kadar şey paylaşıyoruz duyduğum birşeyi saklamış gibi hissedecektim. Ne kimseyi yalanladım ne kesin doğru dedim benim duyduğumda bakanlikta olduğu o kadar. Hepimiz için en hayirli nerdeyse orada olsun bari ne diyeyim
-
@aryastark dostum saygı duyuyorum fikrine senın duyumun o yönde olabilir bu süreçte 4. Senem benimde acemi balık rolü biçmişsin biraz bize ama canın sağolsun , bende bakanlıkta olduğunu biliyorum ikimizde iyi niyetliyiz bir an önce açıklansın da herkes şu stresten kurtulsun inşallah
-
liste hızır idi yunus idi arkadaşlar biraz sakin. Liste kurumda olabilir bakanlıkta olabilir. Bakanlıkta diyen de duyum kurumda olan diyen de duyum.
-
@gencbiraday hocam çok eminsin bakanlıkta olduğuna her paylaşımın da öyle mi cidden çoğu kişi daha gitmedi diyor inşallah bakanlıktadır
-
@extraordinary ne zaman duydunuz hocam bakanlıkta olduğunu? İlk ne zaman söylediniz?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Kastım size yada bakanlıkta diyen diğer arkadaşlara değil. Ama bakanlıkta olsa beklemez. Aynı şeyi sgkda da yaşadık. -
@aryastark bugün duydum bugün yazdım
-
@extraordinary bugünse lafım yok hocam. Bugün gitmişse yakında açıklanır zaten ben 30 temmuzda alınan bilgiyi yazıyorum. Bayramdan hemen öncesi. Ben de dedim zaten inşallah bugün gitmiştir de açıklanır yakında.
-
@aryastark son alımda süreç bakanlık da tıkandı hocam Bakanlık da çok bekledi asıl sürecin uzamasına neden olan yer bakanlık oluyor
-
Arkadaşlar bu duyum işleri kısır tartışmaya dönsün istemem arkadaşmızda kurumda olduğunu söylüyor oda eminim bizlere duyumunu söylüyor , her neyse burada nerden öğrendik ne zaman öğrendik muhabbetlerine hiç girmem girmedim de haklı haksızlıkta değil mesele umarım en kısa zamanda açıklanır herkesin tek derdi biran önce açıklanması..